19 / 05 / 2024

siirt deprem 4 şubat

siirt deprem 4 şubat

Siirt'in Pervari ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 5,6 kilometre altında meydana geldi. Merkez üssü Pervari ilçesine bağlı Gümüşören köyü olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA: Ege Denizi'nde 4,7 büyüklüğünde deprem oldu!

Ege Denizi'nde saat 19.05'te meydana gelen deprem, 4,7 büyüklüğünde ve 7,99 kilometre derinliğinde kaydedildi.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan emekli maaş zammı, Ekim ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yeniden gündeme geldi. SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşları bir hesaplandı pir hesaplandı! Maaşlarda büyük deprem! 4 aylık zamma hemen göz atın...

Siirt'te 4.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Siirt İli, Baykan İlçesi, 594 Parsel, Gümüşkaş köyü mevkiinde yer alan tuğla fabrikası vasıflı gayrimenkul 4 milyon 889 bin 851 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Siirt'te 4.1 büyüklüğünde deprem oldu!

Siirt'in Pervari ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 5,6 kilometre altında meydana geldi. Merkez üssü Pervari ilçesine bağlı Gümüşören köyü olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Cezayir'de 4.8 büyüklüğünde deprem!

Cezayir'in Blida kentinde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Cezayir Astronomi, Astrofizik ve Jeofizik Araştırmaları Merkezi, başkentin 45 km kuzey doğusundaki Blida kentinde 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildiğini duyurdu.

Çanakkale Eceabat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem!

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıkları olan 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depren saat 06. 41'de merkez üssü Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde gerçekleşti..

Akdeniz'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Akdeniz’de Girit adası açıklarında saat 17:54’te 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın Girit Adası açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Bursa'da 4.5 büyüklüğünde deprem!

Bursa'da meydana gelen deprem tedirgin etti. 4.5 şiddetindeki deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin erkez üssünün Bursa Mustafakemalpaşa olduğu öğrenildi...

Kahramanmaraş'ta 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi..

Eskişehir'de 4.3 büyüklüğünde deprem!

Saat 02.42'de, merkez üssü Eskişehir Karaçobanpınarı - Tepebaşı olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem oldu. Depremin 5.5 km derinlikte meydana geldiğini açıklandı.

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.00'de, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Menderes'te 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 7,23 kilometre derinlikte gerçekleşti.

siirt deprem 4 şubat Haberi

siirt deprem 4 şubat

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 04.48'de merkez üssü Pervari ilçesine bağlı Gümüşören köyü olan 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.


Deprem yerin 5,6 kilometre altında meydana...