10 / 05 / 2024

siirt kerpiç evin çökmesi

siirt kerpiç evin çökmesi

Siirt'in Şirvan ilçesi'nin Soğanlı köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu 3 ferdini kaybeden, 4'ü çocuk 5 ferdi ise yaralanan Coşkun ailesi yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Siirt depreminde yıkılan 35 yıllık ev 2 ay önce boşaltılmış!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde yaşanan 5 büyüklüğündeki depremde yıkılan evin kum taşı ve kerpiçten yapıldığı ve 2 ay önce boşaltıldığı öğrenildi.

Malatya'da iki katlı kerpiç evin duvarı çöktü!

Malatya'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde Suriyeli ailenin yaşadığı iki katlı kerpiç evin duvarı çöktü. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Kilis'te kerpiç ev çöktü: 1 kişi yaralandı!

Kilis ilinin Musabeyli ilçesinde kerpiç evin çökmesi sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı kişi hastaneye kaldırıldı...

Kırşehir'de kerpiç ev çöktü: 1 yaralı!

Kırşehir'de kerpiç evin oturma odasının duvarı çöktü. Olay sonucunda evde yalnız yaşayan Başar Algın (45) hafif yaralandı.

Darende'de 215 yıllık kerpiç ev zamana direniyor!

Malatya'nın Darende ilçesinde bulunan 215 yıllık kerpiç ev zamana direniyor. 215 yıllık tarihi kerpiç evin restore edilmesi planlanıyor.

Siirt'te çöken evin yarım kalan inşaatını devlet tamamlıyor!

Siirt'in Şirvan ilçesi'nin Soğanlı köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu 3 ferdini kaybeden, 4'ü çocuk 5 ferdi ise yaralanan Coşkun ailesi yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Malatya'da kerpiç evin TRT'ye tahsis edilmesi mecliste konu oldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesinin turizm merkezi olarak duyurduğu kerpiç evlerden ikisini TRT'ye ve bir vakfa tahsis etmesi mecliste konu oldu..

Bayburt'ta kerpiç ev çöktü!

Bayburt'ta iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu anne ve kızı yaralandı. Merkeze 35 kilometre uzaklıktaki Pelitli köyünde alt katı ahır olarak kullanılan Nizamettin Alan'a ait iki katlı kerpiç ev, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.

Siirt Bayraktepe Köyü’nde 2 katlı kerpiç ev çöktü!

Siirt’in Bayraktepe Köyü’nde 10 kişilik bir ailenin yaşadığı 2 katlı kerpiç ev, aşırı yağmura dayanamayarak çöktü. Enkaz altında kalan Zeki Güneş, eşi Ayten Güneş ile 12 yaşındaki kızları Şeyma Güneş hayatını kaybetti. Çiftin iki çocuğu ise sağ kurtarıldı

Siirt'te iki katlı ev çöktü!

Siirt'te iki katlı evin çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Bayraktepe köyünde 10 kişilik ailenin yaşadığı iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi.

Ordu'da 13 tarihi evin restorasyon projesi onaylandı!

Ordu'da 19. yüzyıl Ermeni, Rum ve Osmanlı mimarisinin hakim olduğu evlerin bulunduğu Taşbaşı Mahallesi'ndeki Menekşe Sokak ile Sıtkı Can Caddesi'nde 11 tarihi evin restorasyonundan sonra 13 tarihi evin de projesi onaylandı...

Siirt'te kaçak yapıya izin çıkmadı!

Siirt Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü'nün ortak çalışması sonucu Bahçelievler Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi üzerinde imara aykırı olarak yapıldığı tespit edilen kaçak bir yapı yıktırıldı...

siirt kerpiç evin çökmesi Haberi

siirt kerpiç evin çökmesi


Siirt'in Şirvan ilçesi'nin Soğanlı köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu 3 ferdini kaybeden, 4'ü çocuk 5 ferdi ise yaralanan Coşkun ailesi yakında yeni evlerine kavuşacak. 30 Kasım 2017'de iki katlı kerpiç evin aşırı yağış nedeniyle çökmesi sonucu göçük altında kalan güvenlik korucusu baba Cemal Coşkun (37) ile çocukları Yusuf (15) ve Ömer'in (4) hayatını kaybettiği, enkaz altında kalan anne Cemile (37) ile çocukları Gamze (2), Sinan (9), Zeynel (13) ve Büşra'nın (11) yaralandığı olayın ardından aileye devletin desteği devam ediyor.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Siirt Valisi Ali Fuat Atik'in talimatıyla, olayda yaşamını yitiren Cemal Coşkun'un çöken evin yanında borç parayla inşasına başladığı evin tamamlanması için başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Şirvan Kaymakamlığının koordinesiyle yapılan çalışmalar tamamlanma...