30 / 04 / 2024

siirt lokman özcan kimdir

siirt lokman özcan kimdir

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Lokman Özcan kimdir?

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Siirt seyahat acenteleri denetlendi!

Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü. TÜRSAB ve vergi dairesi müdürlüğü temsilcilerinden oluşan denetim ekibi, kentte faaliyet gösteren seyahat acentelerini denetlendi. Denetimler Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu gereği yapıldı!

TOKİ'den Siirt Baykan'a 105 dairelik konut projesi!

Siirt'in Baykan İlçe Kaymakamlığı'nın girişimleri sonucu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile ilçeye 105 dairelik konut projesi için çalışmalar başlatıldı

Yavuz Özcan Parkı ve çevre düzenleme ihalesi gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Yavuz Özcan Parkı içinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) lokalinin yıkımını da içeren eski Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesine, 22 firma katıldı.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile 5 milyon TL sermaye ile kurdu...

Özcan Tahincioğlu: Konut fiyatlarındaki artış sürecek!

Son iki yılda inşaat maliyetlerinde ciddi bir artış yaşandığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın süreceğini dile getirdi...

Özcan Tahincioğlu: Konutta maliyetler yüzde 15 arttı, zam kaçınılmaz!

Son 1 yılda inşaat sektöründe maliyetlerin yüzde 15 arttığını belirten Tahincioglu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioglu, kâr oranları düşen şirketlerin yakında zam yapmak zorunda kalacağını ifade etti.

Özcan Tahincioğlu: Konutta maliyetler yüzde 15 arttı!

Son 1 yılda inşaat sektöründe maliyetlerin yüzde 15 arttığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, kâr oranları düşen şirketlerin yakında zam yapmak zorunda kalacağını ifade etti.

Lokman Ertürk kimdir?

Ankara Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk kimdir? Lokman Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Lokman Ertürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Lokman Ertürk..

Lokman Çağırıcı üniversitelilere Belediyecilikte Bağcılar Modeli’ni anlattı!

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen “ Yerel Yönetimler Akademisi ” programına konuk olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ Yerel Yönetimlerde Bağcılar Modeli ” konulu bir konuşma yaptı.

Lokman Çağırıcı'ya Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller'den ödül!

Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller tarafından düzenlenen ve farklı kategorilerde Süleyman Seba Ödülü'ne layık görülen isimler belli oldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 'En başarılı belediye başkanı' ödülüne layık görüldü.

Mehmet Özcan, Keşan Katı Atık Düzenli Depolama Alanı'nı inceledi!

Mehmet Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ve bazı belediye meclis üyeleri ile ilk olarak Güney Edirne Katı Atık Birliği (GÜNEKAB) tarafından yaptırılan Katı Atık Düzenli Depolama Alanı’nı gezerek burada yetkililerden bilgi aldılar.

siirt lokman özcan kimdir Haberi

siirt lokman özcan kimdir

Lokman Özcan, 2 Nisan 1971 tarihinde Siirt'in Pervari ilçesinde doğdu. Özcan, İlk, Orta ve Lise öğrenimide bu ilçede tamamladı. Babası olan Emin Özcan aynı ilçede 25 yıl Belediye Başkanlığı yaptı. 

2011 yılında AK Parti'ye üye olarak katıldıktan sonra AK Parti Pervari İlçe Başkanı olarak görev aldı.

2014 Yerel Seçimlerinde kardeşi Tayyar Özcan, Belediye Başkanı olunca AK Parti ilçe Başkanlığı'ndan istifa etti. 2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti Siirt Milletvekili aday adayı oldu. 

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak...