25 / 05 / 2024

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz siirt devlet hastanesi

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz siirt devlet hastanesi

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, yapımı tamamlanan 400 yataklı yeni Siirt Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyi ziyaret eden Vali Tutulmaz. Dr. Fikret Can ve Yener Tanıktan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

TOKİ açıkladı! Kahramanmaraş ve Hatay'da kalıcı konut çalışmaları devam ediyor...

Hatay Valisi Mustafa Masatlı tarafından, "İlde 33 farklı noktada TOKİ çalışmasının sonucu 32 bin 609 konutun tamamlanacağını daha sonra Aralık ayında ise yaklaşık 4 ila 5 bin civarı konutu vatandaşların iskanına açılacağı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Filyos Limanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada şehirde yapımı devam eden Filyos Limanı'ndaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Siirt'te hasar tespit çalışmaları başladı!

Siirt'te meydana gelen depremde 2 tek katlı evler orta hasar gördü. Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti .

Ardahan Kalesi'ndeki binalar restore edilecek!

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı yaptığı açıklamada, Ardahan Kalesi'ni Turizme Kazandırma ve Destinasyon Projesi'nin, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından onaylandığını duyurdu.

Botan Vadisi'nin milli park olması turizmin canlanmasına katkı sağlayacak!

Botan Vadisi'nin milli park olması hakkında açıklama yapan Siirt Valisi Atik, "Siirt'in turizm potansiyelinin gelişmesine çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi...

Siirt Havalimanı uçuşa açılıyor!

Siirt Havalimanı'nda uçak seferleri bu ay içerisinde başlayacak. Siirt Valisi Atik, teknik altyapı, pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı havalimanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait uçağın test uçuşlarını izledi...

Siirt Havalimanı inşaatında inceleme!

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, pist uzatma ve onarım çalışmaları gerçekleştirilen Siirt Havalimanı’nda AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ile birlikte incelemeler yaptı. 

Siirt'in ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, bu yıl Siirt'e yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Manisa'ya yeni sanayi sitesi kazandırılacak!

Yunusemre Belediyesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında  Yunusemre Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. 

Salihli OSB'nin 2. etabında 13 firmaya yer tahsisi yapıldı!

Manisa’nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Heyet toplantısı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirildi.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Manisa'da 2016'da 3.4 milyar TL'lik proje yürütüldü!

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2016 yılında 3 milyar 423 milyon liralık 333 kamu yatırımı yürütüldüğünü söyledi. Güvençer, 24'ünün ihale aşamasında olduğunu belirtti.

Malatya Battalgazi'deki eski devlet hastanesi yıkılıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından metruk haldeki Malatya eski Devlet Hastanesinin yıkımına başlandı. Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz siirt devlet hastanesi Haberi

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz siirt devlet hastanesi

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, yapımı tamamlanan 400 yataklı yeni Siirt Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyi ziyaret eden Vali Tutulmaz. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri uzman Dr. Fikret Can ve Kamu Hastaneler Birliği Mali Hizmetler Başkanı Yener Tanıktan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Dr. Can, ek binada bulunan polikliniklerin yeni hastanede hizmet vermeye başladığını, 10 güne kadar acil servisi yeni hastaneye taşıyacaklannı, 20 güne kadar da eski hastane binasındaki tüm birimlerin yeni hastane binasında hizmet vermeye başlayacağını söyledi. 



DEVLET HASTANESİ 


TOKİ'den alınan eski SSK binasının bundan sonra Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile Halk Sağlığı İl Müdürlüğü olarak kullanılacağını ifade eden Can. çalışmaların hızla sürdüğünü kaydetti. Tutulmaz, hastanenin temiz bir şekilde hastalara hizmet vermesi gerektiğini dile getirerek, sağlık personelinin de hastalara şefkatle ve...