27 / 04 / 2024

Manisa'ya yeni sanayi sitesi kazandırılacak!

Manisa'ya yeni sanayi sitesi kazandırılacak!

Yunusemre Belediyesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında  Yunusemre Belediyesi Sosyal Konutlar Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. 



Toplantıda Yunusemre Belediyesi'nin, Manisa’ya yeni bir orta ve küçük ölçekli sanayi sitesi kazandırmak için çalışmalar yaptığı açıklandı. Manisa’ya yeni bir sanayi sitesi kazandırmak amacıyla harekete geçildi. 

 

Toplantıya, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yetkilileri ve birliğe bağlı odaların temsilcileri katılım gösterdi.

 

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya; mevcut küçük ve orta ölçekli sanayi sitelerinin ihtiyaca cevap vermediği, bu nedenle yeni alanlara ihtiyaç duyulması dolayısıyla bu konuda uzun süredir çalıştıklarını dile getirdi. 

 

Toplantı sonrasında açıklamalar yapan Kılıç Kaya, bu tür toplantıların devamının geleceğini kaydederken; projeye ilişkin çalışmaların tamamlanmasının ardından Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmelerin başlayacağını da aktardı. 


Geri Dön