29 / 04 / 2024

şikayet hatları

şikayet hatları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yaptıkları aramalarda telefon operatörlerine memnuniyetlerini dile getiren vatandaşların ALO 181 sayesinde bir telefonla sorunlarını çözüme kavuşturma ayrıcalığını yaşadığı vurgulandı.

İşte 2019'a kadar yapılması planlanan metro hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılına kadar yapılması planlanan metro hatları şöyle:

Banliyo hatlarının 2016'da bitmesi planlanıyor!

Hızlı tren çalışmaları nedeniyle durdurulan banliyö hatları aradan uzun süre geçmesine rağmen çalışmaya başlamadı. Bakanlık, ilgili firmaya Haziran 2015'te bitmesi gereken hatların tamamlanması için ek süre verdi.

Marmaray banliyö hatlarına ek süre!

Marmaray Projesi kapsamında banliyö hatlarının iyileştirilmesi çalışmasında Ulaştırma Bakanlığı ile İspanyol OHL- Dimetronic firmaları arasında görüşmelerin sona erdiği öğrenildi.

İstanbul şehir hatlarına 3 yeni gemi!

Türk mühendisleri tarafından yapılarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş’ye teslim edilen üç gemi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı törenle hizmete alındı.

Apartman yöneticisinden şikayetçiyim ne yapmalıyım?

Apartmanda yöneticiler, kat maliklerinin çoğunluğu tarafından atanıyor. Peki, apartmana seçilen yöneticinin sorumluluklarını yerine getirmediğini düşünelim. "Apartman yöneticisinden şikayetçiyim ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı...

Ergene Kara Boru Hatları İhalesi'ne 7 teklif!

Ergene Havzası OSB müşterek atık su arıtma tesislerinde arıtılmış atık suların, Marmara Denizine deşarjını sağlayacak toplama hatları ve derin deşarj sistemi olan, Kara Boru Hatları İhalesi gerçekleşti.

Konya Metrosu, YHT hatları ve şehirler arası yolları bağlayacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun müjdelediği Konya Metrosu, yüksek hızlı tren hatları ve şehirler arası yolları birbirine bağlayacak.

Konya Metrosu YHT hatlarını birbirine bağlayacak!

Başbakan Davutoğlu'nun müjdelediği Konya Metrosu, yüksek hızlı tren hatları ve şehirler arası yolları birbirine bağlayacak.

Mustafa Palancıoğlu:İşsizlikten şikayetçi olacak son meslek mühendisler!

Talaş Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesindeki "Genç Haritacılar Günleri'nde "işsizlikten en son şikayet edilmesi gereken meslekler harita ve inşaat mühendisleri" dedi.

1997 yılında Atatürk Havaalanı'na yeni dış hatlar terminali!

1997 yılında Atatürk Havaalanı'nın dış hatlar bölümü, 306 milyon dolarlık (45 trilyon 900 milyar lira) dev bir projeyle saatte 3 bin 500, yılda 14 milyon yolcuya hizmet verebilecekmiş.

Ataköy-İkitelli metro hatları ne zaman ihaleye çıkacak?

İBB Başkanı Kadir Topbaş, kentte 4 yeni metro hattının yapılacağını açıkladı. Topbaş, "14 kilometrelik Dudullu-Bostancı metrosu ile 12 kilometrelik Ataköy-İkitelli metro hatları için de kısa süre içinde ihaleye çıkılacak" ifadelerini kullandı.

Konyalı sanayiciler yüksek işyeri fiyatlarından şikayetçi!

Konya Ticaret Odası'nda bir araya gelen takım tezgahları ve hizmete yönelik makine imalatı sektör temsilcileri, arsa ve işyeri fiyatlarının yüksekliğinden şikayet ettiler. TOKİ tarafından işyeri yapılması konusunda taleplerini dile getirdiler.

İşte İstanbul'da 2019'a kadar yapılacak tüm metro hatları!

İstanbul'da 2019 yılı ve sonrası yapılacak metro hatları çalışmaları devam ediyor. Başlayan çalışmalarla 2019 sonrasında planlanan metro hattı projeleri devreye girecek. İşte İstanbul'da 2019'a kadar yapılacak tüm metro hatları;

şikayet hatları Haberi

şikayet hatları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çağrı merkezi olan ALO 181 hattını arama sayısı her geçen gün artıyor BAKANLIKTAN yapılan açıklamada, yaptıkları aramalarda telefon operatörlerine memnuniyetlerini dile getiren vatandaşların ALO I8I sayesinde bir telefonla sorunlarını çözüme kavuşturma ayrıcalığını yaşadığı vurgulandı. 


Vatandaşların yüzde 54"ünün kentsel dönüşüm hakkında bilgiler almak için hattı aradığı belirtildi. Kentsel dönüşümün ardından en fazla aramanın ise çevre yönetimi uygulamalarına ilişkin gerçekleştiği kaydedildi. Bırakılan çağrıların yüzde 89'unun bilgi, yüzde 8'inin şikayet ve yüzde 3'üniin de ihbar olarak kayıt altına alındığı ve ilgili birimlere iletildiği belirtilen açıklamada. "Merkezin en fazla arandığı iller İstanbul. Ankara. İzmir. Adana. Bursa. Kocaeli. Antalya. Konya Mensin. 


ALO 181 "e gelen ihbar ve şikayetler neticesinde şikayete konu olan işletmelere bu yıl toplam 12 milyon 995 ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK...