03 / 05 / 2024

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat adresi

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat adresi

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi, Ahmet Şengöksel Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da açıldı.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu.

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Anbarkaya tarafından kuruldu.

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Cafer Karakoç  Serhat Yılmaz tarafından kuruldu.

Saade Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Saade Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile S. Mustafa Demir tarafından kuruldu.

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Muğla Sığla Ormanları koruma alanı olarak tescillendi!

Muğla İli, Ortanca ve Dalaman ilçelerinde yer alan, Ortaca-Dalaman Sığla Ormanları Doğal Sit Alanı ''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı'' olarak tescil edildi.

Sıla ve Hazer Amani evlerini ayırdı mı?

Geçtiğimiz yıl evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinin evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi. Söylentilere göre çift ayrı evlerde yaşamaya başladı. 

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta ev bakıyor!

​​​​​​​ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü şef Hazer Amani, 13 Ocak'ta evlendi. Çift balayı için Roma'ya gitti. Balayı dönüşü ev bakacak olan çift Kilyos tarafında bahçeli bir ev arıyor...

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta bahçeli ev alacak!

13 Ocak'ta dünya evine giren Sıla ve Hazar Amani balayı dönüşünde yeni ev arayışına girdi. Kilyos'ta bahçeli ev almayı düşünen çift emlakçılarla görüşmeye başladı.

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat adresi Haberi

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat adresi

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi, Ahmet Şengöksel Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da açıldı.


Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi iş konusu; 1-Şirket turizme hizmet amaç ile kafeteryalar,restoranlar, eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, tatil köyleri, kamping, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmecilikleri yapmak, tüm turizm işletmelerini kurmak, açmak. Bu amaçlara uygun olarak proje, etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayri menkul tahsisi yaptırmak, kiralamak, intifa ve irtifak hakkı elde etmek Turizm sektörünün ihtiyaç duyacağı her türlü mal ve hizmetleri  iç ve dış piyasadan tedarik etmek, her türlü tefriş ve dekorasyon işlerini taahhüt ve yerine getirmek.


Sıla...