06 / 05 / 2024

Sıla sapanca Gölü manzaralı ev

Sıla sapanca Gölü manzaralı ev

Sıla, Kırkpına Tepebaşı mevkiinde, Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı. Ünlü popçu yeni evine 1,5 milyon TL ödedi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı geldi: Daha güçlüleri geliyor!

Prof. Dr. Naci Görür, daha güçlü afetlerin kapıda olduğunu aktararak, deprem dirençli kentlerin inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. İşte Görür'ün o açıklamaları... 

Euro, güçlü duruşunu sürdürüyor! 30 liraya gidiyor...

Döviz kurunun yükselişi sürerken, euro güçlü duruşunu devam ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez 29 TL sınırını aşan euro/TL ise bugüne yükselişle açtı.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Kayseri'deki Engir Gölü çevresinde yapılaşmaya geçit yok! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, sulak alan olarak kuşlara ev sahipliği yapan Engir Gölü çevresinde bölgenin doğal yapısını bozacak yapılaşmaya izin verilmemesi yönünde karar aldı.

Gülşen Muğla'ya yerleşti!

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Şavşat Gölü kenarında inşa edilen binaya tepki!

Artvin Şavşat'ta yer alan doğa harikası Karagöl'ün kenarında yapımı süren bina tepkilere sebep oldu. Bölge sakinleri, göl kenarında yapılaşmanın devam etmesinden endişe ettiklerini belirtti...

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Burdur Valiliği: Salda Gölü'nde sorumlu firmayla ilgili idari ve adli süreç başlatılmıştır!

Burdur Valiliği yaptığı açıklamada Salda Gölü yakınında çevre düzenlemesi yapan sorumlu firma hakkında izinsiz ve usulsüz çalışma yaptığı gerekçesiyle idari ve adli süreç başlatıldığını açıkladı.

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Gülşen İstanbul'da butik açacak!

Müzikteki başarısı kadar giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren Gülşen, moda sektörüne giriyor. Ünlü popçu, İstanbul'da butik için yer arıyor.

Çevre Bakanlığı, Salda Gölü için 15 gün ek süre istedi!

Salda Gölü Millet Bahçesi projesinin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açılan davada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ihale ve proje hakkındaki belgelerin 15 gün içerisinde gönderilmesi istenmişti ve süre dolmadan Bakanlık 15 gün ek süre istedi...

Sıla sapanca Gölü manzaralı ev Haberi

Sıla sapanca Gölü manzaralı ev

"Yılın En Çok Bilet Satan Sanatçısı" plaketi alan Sıla, kendini ödüllendirdi.  2017’de verdiği konserlerde 10 milyon TL’ye karşılık gelen yaklaşık 100 bin bilet satışına imza atan ünlü şarkıcı Sapanca Gölü manzaralı lüks bir siteden villa aldı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sıla'nın yeni evi Kırkpına Tepebaşı mevkiinde, ormanın ortasına konumlu 4 oda ve 2 salondan meydana geliyor.  Ortak havuzu da bulunan göl manzaralı villaların fiyatları 1-1.5 milyon TL arasında değişiyor.