17 / 05 / 2024

Sılam Danışmanlık inşaat iletişim

Sılam Danışmanlık inşaat iletişim

Sılam Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ejder Solmaz  tarafından kuruldu. 

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed O.A.S.A tarafından kuruldu.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Karaşal Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaşal Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Süngü tarafından kuruldu.

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Sılam Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sılam Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ejder Solmaz  tarafından kuruldu. 

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon Koza Danışmanlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mertcan Kolay, Gökhan Demir ve Haldun Ahmet Sümerkan ortaklığında kuruldu. 

Kale Danışmanlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Danışmanlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semra Önal tarafından kuruldu. 

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Gül tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Estimech Proje Danışmanlık İnşaat Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Estimech Proje Danışmanlık İnşaat Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özay Karahan tarafından kuruldu. 

Heyecan Danışmanlık İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heyecan Danışmanlık İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mtn Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtn Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Çiçek tarafından kuruldu.  

Sılam Danışmanlık inşaat iletişim Haberi

Sılam Danışmanlık inşaat iletişim

Sılam Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ejder Solmaz  tarafından kuruldu. 

Sılam Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM; a. Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, b. Yurt içerisi ve yurt dışı için hava, kara ve demir yolları için rezervasyon yapmak bilet almak ve kesmek, c. Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat...