15 / 05 / 2024

şile alt gelir toplu konut

şile alt gelir toplu konut

Şile Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen Şile Toplu Konut projesinde 188 adet konut için kura çekilişi yarın gerçekleşiyor...

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir grubu kura çekilişi!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir grubu kura çekilişi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

TOKİ alt gelir projelerinden alınan konutlar kiraya verilebilir mi?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesi ile inşa edilen alt gelir projelerinden satın alınan konutlar kiraya verilebilir mi? İşte çok merak edilen o sorunun yanıtı...

Alt gelir grubuna barınma desteği artacak!

Güçlü sosyal devlet vizyonu ile dar gelirli aileleri korumaya yönelik sosyal hizmetler için harekete geçildi. Alt gelir grubuna barınma desteği artarak, sosyal hizmet merkezi 320'ye çıkacak.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı. 124 daireden meydana gelen projede satışlar 11 Temmuz ile 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap alt gelir başvuruları!

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap alt gelir başvuruları bugün itibariyle başladı. Toplamda 28 konuttan meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor. 

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Alt Gelir başvuruları!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap Alt Gelir başvuruları 29 Ocak ile 9 Şubat arasında kabul edilecek. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan projede satışlar kura çekilişi ile yapılacak. 

3 Kasım 2017 Malmeydanı 3. Etap Alt Gelir kura sonuçları!

3 Kasım 2017 Malmeydanı 3. Etap Alt Gelir kura sonuçları bugün belli olacak. Projede yer alan konutların fiyatları 92 bin 246 TL ile 103 bin 642 TL arasında değişiyor.

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir başvuru dönemi!

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir projesinde yer alan 3 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir başvuru dönemi ne zaman sona eriyor?

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura tarihi 2017!

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 296 adet 2+1 konut için 160 başvuru ve 168 adet 3+1 konut için 37 başvuru alındı. Bu nedenle, kura çekilmeyecek ve başvuru sahipleri ile satış sözleşmesi imzalanacak..

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

499 konutluk TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesindeki 296 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Kocaeli Kandıra Alt Gelir başvurusu 2017!

TOKİ tarafından Kocaeli Kandıra'da Alt Gelir Grubu için hayata geçirilen 95 konut kura ile satılıyor. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra Alt Gelir başvurusu 2017..

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura çekimi!

Toplamda 296 adet dairenin kura ile satışa sunulacağı TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi ne zaman gerçekleşecek?

şile alt gelir toplu konut Haberi

şile alt gelir toplu konut
Dar gelirli vatandaşlar için 188 adet konutun satışa çıkarıldığı Şile Toplu Konut projesi, Şile Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede yer alan konutların kura çekilişi 17 Mayıs Cuma günü (yarın) saat 18.00'da Şile Kapalı Spor Salonu'nda...