03 / 05 / 2024

Şile Batı Sahili imar durumu

Şile Batı Sahili imar durumu

İstanbul Şile İlçesi, Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı' nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Şile Batı Sahili imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Haziran 2015 tarihinde askıya çıkarılan Şile İlçesi, 1/5.000 ölçekli Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı yarın askıdan iniyor.

Şile Batı Sahili imar planı 20 Temmuz'da askıdan inecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Şile İlçesi, 1/5.000 ölçekli Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı 20 Temmuz 2015 Pazartesi günü askıdan inecek...

Şile Batı Sahili Bölgesi imar planı askıda!

Şile Batı Sahili Bölgesi imar planı bugün askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Eylül 2014 tarihinde onaylanan Şile Batı Sahili Bölgesi imar planı, 20 Temmuz'da askıdan inecek.

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Meteoroloji uyardı! Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı...

Meteoroloji'den yapılan açıklama kapsamında son hava durumu tahminleri belirtildi. Buna göre, Ege, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz yağmurlu hava etkili olacağı bildirildi. Marmara ve kuzey Ege'de kuvvetli poyraz beklenmekte. Hava sıcaklıklarının Marmara ve çevresinde 4 ila 6 derece düşeceği belir

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batı Özgür Tozak tarafından kuruldu.

Ankara'da kira fiyatlarına tayin etkisi!

Ankara'da özellikle Dikmen ve Öveçler ile Batıkent bölgelerine tayinlerin artmasıyla ilçede kira fiyatları tavan yaptı. 

Türkiye'nin en çok konut satılan bölgesi oldu!

Merkez Bankası’nın Ekim 2020 Türkiye Konut Fiyat Endeksi’ne (KFE) göre, konut fiyatlarında son bir yılda yüzde 41.8’lik artış ile Batı Akdeniz Bölgesi, Türkiye’de en çok artış yaşanan bölge olarak açıklandı. İkinci sıraya yüzde 39.6’lık artışla Aydın-Denizli- Muğla bölgesi yerleşti. 

Karabağ Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabağ Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batın Sendinç ve Osman Karabağ ortaklığında kuruldu.

İBB'nin İstanbul'daki meydanlar için yaptığı oylamada sonuçlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Taksim ve Bakırköy Meydanları ile Salacak Sahili’nin tasarım yarışmasında oylama sonuçları da belli oldu. 350 binden fazla kişinin oy kullandığı yarışmada Taksim için en fazla oy alan proje, 15 numaralı proje oldu.

İBB'nin Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkına alıcı çıkmadı!

İBB tarafından satışa çıkarılan Şile Kumbaba sahilinde bulunan park alanının ihalesine alıcı çıkmadı. Arsanın satış bedeli 22 milyon 795 bin 836 TL olarak belirlenmişti.

İBB, Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkı satıyor!

İBB, bütçeye kaynak oluşturabilmek için Şile’de bulunan Kumbaba Sahili’nde yer alan ve içerisinde park da bulunan araziyi 22 milyon 795 bin 836 TL'ye satışa çıkardı. İhale, yarın gerçekleşecek.

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. etap nazım imar planı değişikliği tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Şile Batı Sahili imar durumu Haberi

Şile Batı Sahili imar durumu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile İlçesi, Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı' nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli plan tadilatı dün askıya çıkarıldı. İmar planı 25 Mayıs 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...