09 / 05 / 2024

Şile Belediyesi yeni hizmet binası

Şile Belediyesi yeni hizmet binası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şile Belediyesi'ne 2 bin 350 metrekare büyüklüğüne yeni hizmet binası yapacak. Şile Belediyesi Hizmet Binası ve çevre düzenlemesinden oluşan proje, toplam 7 bin 400 metrekare büyüklüğünde olacak.

TOKİ'den bir ile daha yeni konut müjdesi geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından bir ile daha yeni konut müjdesi geldi. İşte merakla beklenen o proje ile ilgili detaylar...

Elektrikli otomobiller ile ilgili yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı duyurdu! İşte detaylar!

Elektrikli otomobiller son zamanlarda popüler olmaya başladı. Cumhurbaşkanı kararına göre Elektrikli otomobiller ile ilgili yeni bir karar alındı. İşte detaylar!

Araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Artık düşünülmüyor bile!

Araba fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu haber tüm araba almak isteyenleri ilgilendiriyor. İşte detaylar!

İngiliz bankasından altın ile ilgili yeni tahmin! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak! Fırtına geliyor...

Altın fiyatlarındaki dalgalanma haftanın dördüncü işlem gününde de devam ederken İngiliz Bankası'ndan altın ile ilgili yeni tahmin geldi. İşte ayrıntılar...

EPDK'dan akaryakıt dağıtıcıları ile ilgili yeni karar!

EPDK akaryakıt dağıtıcıları ile ilgili yeni kararını açıkladı. Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre dağıtıcılar zorunlu petrol stokunun, 14-31 Mart arasında %7, 1-12 Nisan arasında %6`sına denk gelen miktarının piyasa faaliyetlerine konu edebilecekler.

Şile Belediyesi'nden büyük fırsat! 60 adet arsa satıyor!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 60 arsa satışa sunuldu. Peki satışa sunulan arsaların büyüklüğü kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Şile Belediyesi 60 gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı.

Şile Belediyesi'nden satılık 60 gayrimenkul!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı. 

İzmir depreminde çöken Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan ‘Yağcıoğlu Apartmanı' ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı.  Projede aykırı yapılan bodrumdan ilk günden beri su çıktığı, betonun yumuşadığı belirtildi.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Ankara- Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi GYO'ya karşı açılmış dava ile ilgili yeni bir gelişmenin olmadığı bilgisi paylaşıldı. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, istinafın şirket lehine davanın red kararını hukuka uygun bularak onadı. Dosya şirket lehine kesinleşmiş olup, tamamıyla kapandı. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Şile Belediyesi yeni hizmet binası Haberi

Şile Belediyesi yeni hizmet binası

Şile Belediyesi yeni hizmet binası konum olarak Atatürk Caddesi üzerinde yer alacak.İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Eylül'de ihalesi yapılacak yeni hizmet binasının 1 yılda tamamlanması planlanıyor. Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olacak bina, Şile Belediyesi’ne...