17 / 05 / 2024

Şile Çavuş planı tadilatı

Şile Çavuş planı tadilatı

Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi, 475 ada, 5 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı. 

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

İdealist Cadde'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (İdealist Cadde) kapsamında, 91 Ada 205 Parsel A, B ve C Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı, Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 1 Aralık tarihinde onaylandı. 

Şile'de 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Şile Satış Memurluğu, Şile Çavuş Mahallesi'nde yer alan arsayı 10 milyon 535 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

İhtiyaç sahipleri dikkat! Banka faiz oranları değişti!

Yaz mevsiminin gelmesi ile tatil planı yapanlar veya ihtiyaç sahipleri kredi kullanmak için bankaların en uygun faiz oranlarını araştırmaya başladı. İhtiyaç, konut veya taşıt kredi faiz kampanyalarından faydalanmak isteyenler bankaların güncel faiz oranlarını yakından takip ediyor...

İdealist GYO İdealist Cadde Koru projesi değerleme raporu!

İdealist GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesi'nde bulunan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi değerleme raporu yayınlandı.

Askıya çıkan imar planları için yeni düzenleme!

TBMM'ye sunulan Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile imar planı ve plan revizyonlarının incelenmesi için belirlenen sürenin 3 ay daha uzatılması amaçlanıyor...

Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile imar planı ve plan revizyonlarının incelenmesi için belirlenen sürenin gerekli görülmesi hâlinde 3 ay daha uzatılabilmesi amaçlanıyor.

İdealist GYO Şile arsası için çektiği 3.8 milyon TL'lik kredi borcunu kapattı!

İdealist GYO yüzde 49 hisse ile ortağı olduğu İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin finanse edilmesi amacıyla, Akbank T.A.Ş.'den kullanılan kredi tutarından kalan borcunu ödenerek erken kapattı. 

Idealist Koru'nun yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul İli, Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, 70 Ada 82 parseldeki 68 adet konut ve 1 adet ticari üniteden oluşan toplam 69 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (İdealist Cadde) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Nidapark Küçükyalı'da 0.59 vade farkı fırsatı!

Tahincioğlu imzası ve Emlak Konut güvencesinde inşa edilen Nidapark Küçükyalı, yeniliklerine devam ediyor. Nidapark Küçükyalı projelerinde, 120 ay vadeli ve yüzde 0,59 vade farkı ile ödeme planı sunuyor...

Nidapark projelerinde 0,59 vade farkı!

Tahincioğlu, Nidapark istinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde 120 ay vadeli ve yüzde 0,59 vade farkı ile ödeme planı sunuyor.

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm planı iade edildi!

İBB Meclisi, Bayrampaşa Sağmalcılar'daki kentsel dönüşüm alanı ile ilgili planı, tekrar görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na iade etti..

Şile Çavuş planı tadilatı Haberi

Şile Çavuş planı tadilatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi, 475 ada, 5 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 24 Kasım 2017 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. Plan tadilatı 2 Nisan'da askıdan inecek. 


İmar planı için