06 / 05 / 2024

şile Colorist konutları iletişim

şile Colorist konutları iletişim

CFR Yapı, yepyeni bir kampanyayla yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Colorist Şile’den ev alanlar bir haftalık tatilini hemen rezerve edebiliyor.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Avrupakent GYO'dan dev satın alma: Avrupa Konutları Esentepe'den 14 adet dükkan ile 2 adet ofis alındı!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Esentepe'den 13 adet asma katlı depolu dükkan, 2 adet ofis ile 1 adet depolu dükkan satın aldı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle 9 soruda tüm detaylarıyla!

Artaş İnşaat imzası taşıyan ile Avrupa Konutları Yenimahalle projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, Avrupa Konutları Yenimahalle projesi nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte 9 soruda tüm detayları ile Avrupa Konutları Yenimahalle...

Kanal İstanbul ile rezerv konutlar üretilecek!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplantısında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.

Zer Topkapı ile yeni konutlar yolda! Yeni proje!

Topkapı'da Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Zer Topkapı'da projelendirme çalışmaları devam ediyor. Satışların başlamadığı projede 56 adet 3+1 lüks daire yer alacak...

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile'de konutlar otoyol projesi ile yüzde 110 değerlendi!

Şile-Ağva-Kandıra otoyolu ile ulaşımı kolaylaşacak olan Şile’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 110, arsa fiyatları ise yüzde 32 arttı...

Burdur 100.Yıl Karakolu taşınıyor!

Burdur Bozkurt Mahallesi (Deprem Evleri)’nde kentsel dönüşüm projesi ile TOKİ konutları yapılması kararının ardından, 100.Yıl Karakolu'nun taşınmasına karar verildi.

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

Konutta stok eritme planı!

Konut sektöründeki stokların eritilmesine yönelik çalışmalar yapılıyor. Çalışma kapsamında Emlak Konut'un kendi değerlediği fiyat ile stoktaki konutları satın alacağı söyleniyor. 

şile Colorist konutları iletişim Haberi

şile Colorist konutları iletişim

Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın 



Gayrimenkul sektörünün yeni yıldızı CFR Yapı, Colorist Şile’nin yeni sahiplerine tatil fırsatı sunuyor. 20 Temmuz - 20 Eylül tarihleri arasında Colorist Şile’den ev alan herkes, ailesiyle birlikte yedi gün boyunca 2017 yazında tatil yapabilecek. Colorist Şile’de satışların tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen  CFR Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, kampanyalarla ev almayı keyifli hale getirdiklerini belirtiyor.


Emlak sektörüne  Colorist Şile   ile hızlı giriş yapan CFR Yapı, yepyeni bir kampanyayla yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Colorist Şile’den ev alanlar bir haftalık tatilini hemen rezerve edebiliyor. 

Çocuklu ailelerin tercihi olan Colorist Şile’de satışlar tüm hızıyla sürüyor. Kampanyalarla yatırımcısına ev almayı keyifli hale getirdiklerini söyleyen CFRYapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, Colorist Şile’den ev alanlara ailesiyle birlikte yaz tatilini...