18 / 07 / 2024

Şile Cuma pazarı

Şile Cuma pazarı

Taşınacak olan halk pazarının yeni yeri pazarcı esnafını ve vatandaşları ağırlamak için gün sayıyor. 13 Mayıs Cuma gününden itibaren pazar alanı Karanlık kısık sokakta misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

OSD açıkladı! Otomotiv üretiminde ilk çeyrek verileri yükseldi...

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 2024 senesinin ilk çeyreğine ait üretim ve ihracat adetleri ile ilgili pazar verilerini duyurdu. Buna göre, senenin ilk çeyreğinde toplam otomotiv üretimi geçen senenin aynı dönemine oran ile yüzde 3 yükselişle 377 bin 70'e kadar çıktı. 

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Şafak tarafından kuruldu.

Toplu iş sözleşmesi için Bakan Bilgin’den sürpriz açıklama! Resmen son noktayı koydu!

Kamu çalışanlarının zamlı aylıklarını netleştirecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç beklenirken Bakan Bilgin'den sürpriz bir açıklama geldi. Bilgin, "TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ ile cuma günü bir kez daha görüşeceğiz ve bunu da çözüm yoluna sokacağız" dedi.

Artev İnşaat Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Artev İnşaat Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Yıldırım tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Biniki Proje Dekorasyon İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biniki Proje Dekorasyon İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Binbuğa tarafından kuruldu.

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek Sücettin Özyildirim tarafından kuruldu.

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Cuma  Turan  tarafından kuruldu.

Şile Cuma pazarı Haberi

Şile Cuma pazarı


Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi çalışmalarının başlaması sebebi ile taşınacak olan halk pazarının yeni yeri pazarcı esnafını ve vatandaşları ağırlamak için gün sayıyor. Alt yapı çalışmasının, elektrik hattı çalışmasının, bordür çalışmalarının ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte pazar yeri kullanılabilir hale geldi. 13 Mayıs Cuma gününden itibaren pazar alanı Karanlık kısık sokakta misafirlerini ağırlamaya başlayacak.




Şile...