03 / 05 / 2024

şile gayrimenkul yatırımları

şile gayrimenkul yatırımları

İstanbul'un Şile ilçesi 3'üncü köprü ile birlikte cazibe merkezi haline dönüştü. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, '' Pek çok yatırımcı Şile'de otel, motel, sağlık tesisi ve özel huzur evi açmak için bekliyor'' dedi.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Home Ela Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Alpaslan Çalım tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kaplaner tarafından kuruldu.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Samoba İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Samoba İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Samir Balkan tarafından kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Dia Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dia Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Çubukcu tarafından kuruldu.

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar, Hüsnü Akhan, Mustafa Çağlar ve Ş. Ahmet Sedid Kurutluoğlu ortaklığında kuruldu.

şile gayrimenkul yatırımları Haberi

şile gayrimenkul yatırımları

İstanbul'un Şile ilçesi 3'üncü köprü ile birlikte cazibe merkezi haline dönüştü. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, '' Pek çok yatırımcı Şile'de otel, motel, sağlık tesisi ve özel huzur evi açmak için bekliyor'' dedi. 




İstanbul'da yaşayanların hafta sonu nefes aldıkları Şile, çehre değiştiriyor. 3'üncü köprü ile birlikte cazibe merkezi haline dönüşen ilçe, İstanbul'un Bodrum'u olmaya aday. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile'nin doğası ve tabiatı ile turizmcilerin dikkatini çekmeye başladığını belirterek, "Pek çok yatırımcı Şile'de otel, motel, sağlık tesisi ve özel huzur evi açmak için bekliyor" diye konuştu. Ulaşılabilirliğin ilçenin turizm potansiyelinin ortaya çıkması için pozitif etki yapacağını söyleyen Tabakoğlu,...