17 / 05 / 2024

Şile hastane inşaatı

Şile hastane inşaatı

İstanbul ili Şile ilçesinde bulunan bir beldeye hastane yapılması önerisi ve bu konuda herhangi bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! Demire peş peşe indirim geldi! 2 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için büyük öneme sahip demir fiyatlarına dün gelen indirimden sonra bugün de indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte inşaat demir fiyataları resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar?

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Şile Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şile Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Karakaya tarafından açıldı.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Şile Yapı İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yapı İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyub Hayri Ekşioğlu ve Şükrü Ümit Yaşık ortaklığında kuruldu.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

1 Nisan-12 Temmuz tarihleri arasında 658 konut inşaatı şirketi kuruldu!

1 Nisan-12 Temmuz tarihleri arasındaki yaklaşık 3.5 aylık sürede en fazla sayıda firma kurulan 3 sektör, 957 firma ile ‘perakende ticaret’, 658 firma ile ‘konut inşaatı’ ve 522 firma ile ‘bilgi teknolojileri’ oldu.

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatı meclis gündeminde!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı süren pandemi hastanesinin konumlandırıldığı yer dolayısıyla pistlerin kullanılamaz hale geldiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı!

Sahte seyahat belgesiyle Kocaeli'den Bartın'a gelmek isteyen 12 kişiden birinin COVID-19 testi pozitif çıktı. Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin test sonucunun pozitif çıkması sebebiyle aynı minibüste seyahat eden kişiler de karantinaya alındı...

Şile hastane inşaatı Haberi

Şile hastane inşaatı

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul ili Şile ilçesinde bulunan bir beldeye hastane yapılması önerisine ve bu konuda herhangi bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tanal, ''Ağva, diğer adıyla Yeşilçay, İstanbul'un Şile ilçesine bağlı şirin bir tatil, sahil beldesidir. Ağva merkez ve beldeye bağlı köyler, tarihi, kültürel ve turistik değerleriyle ön plana çıkmaktadır. Ağva beldesinin nüfusu, köyler dahil edildiğinde, kışın 10 bin civarındadır. Yazın nüfus 30 bine çıkmaktadır. Ağva beldesinde devlet hastanesi bulunmamaktadır. Merkezde sadece bir sağlık ocağı yer almaktadır. Vatandaşa hizmet veren ambulans da 1 tanedir. Belde sakinleri, sağlık hizmetlerine erişimde ciddi zorluklar yaşamaktadır. Gece yarısı rahatsızlanan yurttaşların hastaneye ulaşmaları için virajlı yolları aşarak 30 kilometre uzaklıktaki...