01 / 05 / 2024

Şile hastane projesi

Şile hastane projesi

Türkiye’nin yükselen yıldızı Dört Mevsim Yaşanabilir Şile için projeler yükselmeye başlıyor. Şile Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Proje Tanıtım Toplantısı Şileliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Şile'ye yeni hastane müjdesi!

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu yaptığı basın açıklamasında tahsisi ve planlaması Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen alanda Maliye Bakanlığından alınan onay ile 50 yataklı genişletilebilir hastane yapılacağının müjdesi verildi.

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Kayseri'ye yeni raylı sistem hattı ve havaalanı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kayseri'de yeni raylı sistem hattı ile Havaalanı Projesi ihalesinde son aşamaya gelindiğini bildirdi

Dursun Özbek: Galatasaray Riva ile Florya projesi zorda!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Riva, Florya projesi bugün zordadır. İstenmeyen bir şekilde istenmeyen bir tarzda neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde çıkmazın eşiğindedir" dedi...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Emlak Konut Şile Çavuş Projesi'nde 58 yapının ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Çavuş Şile Projesi'nde 45 adet konut ve 13 adet ticari üniteden oluşan toplam 58 adet bağımsız bölümün ruhsatını aldı.

İdealist GYO Şile projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şile Çavuş projesi için Salon Proje Mimarlık firması ile anlaştı. Ön talebin toplanmaya başladığı projede çalışmalar tam gaz devam ediyor...

Şile hastane projesi Haberi

Şile hastane projesi


Türkiye’nin yükselen yıldızı Dört Mevsim Yaşanabilir Şile için projeler yükselmeye başlıyor. Şile Kültür Merkezi'mde gerçekleşen Proje Tanıtım Toplantı Şileliler tarafından yoğun ilgi gördü. Fuaye alanında gerçekleştirilen kokteylde vatandaşlarla bir araya gelen Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu 12 yıllık hizmet süresi boyunca gerçekleştirilen projeleri ve yapılacak dev eserleri vatandaşlara tanıttı.


74.200.000.00 TL Yatırım


120.000,m2 alan üzerinde yapılacak Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi, 11.500m2 üzerine alan üzerinde Yeni Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi ve 149.000m2 alanı kapsayan Ağva Sahil Düzenleme ve Rekreasyon projesinin tanıtıldığı toplam da Yetmiş Dört Milyon İki Yüz Bin TL maliyeti ile yapılacak yatırımlarımızın ihale süreci, ihale miktarı, yapılacak projenin kapsamı tanıtıldı.


PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR SIRADA HASTANE VAR


Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Proje Tanıtım Toplantısı'nda vatandaşlara ihale süreçleri tamamlanıp, yapımına...