06 / 05 / 2024

şile hayvan barınakları

şile hayvan barınakları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Ağva’nın Şile’nin ve Çatalca’nın en büyük problemlerinden birinin sokak hayvanları olduğunu söyledi. Topbaş, 700 bin metrekarelik alanda Sarıyer’de 20 bin hayvanlık barınak yaptıklarını da sözlerine ekledi...

Srn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Barışkan tarafından kuruldu.

Fb İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fb İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Barışan tarafından kuruldu.

7 milyon kiracıya düşük faizle konut müjdesi! Teslime yakın konut projeleri de kampanyaya dahil olacak mı?

Fahiş kira artışları ile beraber barınma problemi adeta krize dönüşürken, hükümetin düşük faizli, 180 ay vadeli kampanya mesajı 7 milyon kiracıya konut sahipliği için resmen umut oldu.

Nilka Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilka Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Barış Can tarafından kuruldu.

Özbarış Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbarış Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Barış tarafından kuruldu.

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubar İnşaat Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Barış tarafından kuruldu.

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Abitaş Beton Elemanları Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abitaş Beton Elemanları Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Barış tarafından kuruldu. 

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Esila İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esila İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 milyon sermaye bedeli ile Bilal Barış tarafından kuruldu.

Özlem Barış Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özlem Barış Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Barış tarafından kuruldu.

Orba Mekanik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Orba Mekanik Mühendislik Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Barış tarafından kuruldu.

şile hayvan barınakları Haberi

şile hayvan barınakları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva’nın Şile’nin ve Çatalca’nın en büyük problemlerinden birinin sokak hayvanları olduğunu söyledi. Topbaş, “Güney’deki ilçeler bu hayvanları toplayıp gidip boş araziye bırakıyor. Sokakta yürümek bile mümkün değil. 700 bin metrekarelik alanda Sarıyer’de 20 bin hayvanlık barınak yaptık. Pendik’te de yer tedarikini yaptık 15 bin hayvanlıkta orada yapacağız.” dedi.


Kadir Topbaş, Şile’de düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Tören de konuşan Topbaş, Şile’ye yapılacak olan projelerden bahsetti. Topbaş, “Burada açıklayım, daha önce burada bulunan tarihi değirmeni tekrardan yerine yaparak doğal buğday ve çavdarı taş değirmende öğütüp orada yapılan taş fırında ekmek üreteceğiz. Ayrıca köylerden gelecek olan yoğurt, yumurta, tereyağ ne varsa İstanbulluların gelip burada kahvaltı yapmasını İstanbul’a paket paket doğal ürünler götürmesini sağlayacağız....