20 / 07 / 2024

şile icradan otel satışı

şile icradan otel satışı

T.C. Şile İcra Dairesi, İstanbul ili, Şile ilçesinde yer alan oteli 134 milyon 516 bin 709 TL'ye satıyor...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Üsküdar'da 56 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 56 milyon 35 bin 252,46 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 24 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Trabzon'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Trabzon İli, Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesi, Yalı Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 18 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beyoğlu Three Apples apart otel 6.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi'nde yer alan 8 katlı kargir bina vasıflı olan Three Apples isimli apart otel 6 milyon 351 bin 430 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa'da 73 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan beş yıldızlı turistik otel ve arsası 73 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tatvan Grand İskender Palas 9.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bitlis İli, Tatvan İlçesi, Sahil mahallesinde yer alan Grand İskender Palas isimli otel 9 milyon 821 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Bitlis'te 6.9 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Bitlis İli Güroymak İlçesi'nde yer alan 3 yıldızlı Green River Otel adıyla inşa edilmiş olan ve kullanıma hazır otel binası 6 milyon 980 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mersin'de 8.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Mersin İli, Akdeniz İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 7 milyon 640 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Eskişehir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi'nde yer alan termal otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Alpullu Şeker Fabrikası ile birlikte otel ve stadyum da satışa çıkıyor!

Alpullu fabrikası ile birlikte otel ve stadın da satışa çıkarıldığı belirtildi. 5 fabrikanın gayrimenkulleri 759 futbol sahası kadar bir alana denk.

Şile Resort Otel'e yol geliyor!

Şile Resort Otel için sahile yol yapılacak. Yol planını içeren plan değişikliği teklifi İBB Meclisi'nde kabul edildi...

şile icradan otel satışı Haberi

şile icradan otel satışı

T.C. Şile İcra Dairesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesinde yer alan otel 134 milyon 516 bin 709 TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 27 Ekim tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek. 

İlan metni: 

T.C. ŞİLE İCRA DAİRESİ 2019/497 ESAS TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Şile İlçe, Meşrutiyet Mah. 14 Ada, 5 Parsel. Tesislerde, ana otel binasında; Kuzeyden ana girişi, resepsiyonu, oturma bölümü, Yatak odaları (Wi-fi erişimli, klima, özel balkon, düz ekran uydu tv ve mini bar ile donatılmış, superior - cabana - suite - deluxe ve kral daireleri olmak üzere toplam 167 yatak odası),2 adet restaurant ve 2 bar bölümü, mutfak, soğuk hava depoları, erzak depoları, idari bölümleri, lavabo...