02 / 05 / 2024

Şile Liman projesi

Şile Liman projesi

Bugüne kadar verdiği sözleri yerine getiren Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, bugünlerde 'Şile Dolgu Alanı' projesi olarak bilinen projenin çalışmalarına başlanmasıyla bir hayli memnun.

Şile Liman projesi start aldı!

Şile için ‘dev yatırımlar, dev projeler’ sloganıyla yola çıkan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile’ye verdiği sözleri tutmanın mutluluğunu yaşarken, "Projemiz tamamlandığında Şile’nin bu en güzel alanı atıl durumda olmaktan kurtulacak." dedi

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

Gayrimenkul Sektöründe Gözler Filyos’ta!

Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Zonguldak Filyos yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Filyos Liman Projesi’nin inşa edilmesinden sonra ilgi rağbet görmeye başladı. 

Filyos Limanı Projesi meclis gündeminde!

Filyos Limanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenifoça Yat Limanı ihalesi 18 Ocak'a ertelendi!

Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilecek olan İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi'nin ihalesi 18 Ocak 2021 tarihine ertelendi.

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Yenifoça Yat Limanı için düğmeye basıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı projesi için ihaleye çıkıyor...

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Filyos Liman Projesi TBMM gündeminde!    

Filyos Liman Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Şile Liman projesi Haberi

Şile Liman projesi

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu vatandaşlara verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bugüne kadar verdiği 'doğalgaz, kanalizasyon, otoyol, kültür merkezi, asfaltlama, TOKİ vb. sözleri yerine getiren Tabakoğlu, bugünlerde 'Şile Dolgu Alanı' projesi olarak bilinen projenin çalışmalarına başlanmasıyla bir hayli memnun. Şile için 'dev yatırımlar, dev projeler' sloganıyla yola çıkan Başkan Tabakoğlu, Şile'ye verdiği sözleri tutmanın mutluluğunu yaşarken, "İlçemize yeni bir turizm alanı kazandırmaktan mutluyuz. Projemiz tamamlandığında Şile'nin bu en güzel alanı atıl durumda olmaktan kurtulacak. Yaşayan ve turizme hizmet eden çok güzel bir alan kazandıracağız. Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımıza başladık. Bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz adına sizlere verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz, herşey daha güzel bir Şile için" dedi. İnşasına başlanan Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi'nin...