09 / 05 / 2024

şile mavi bayrak

şile mavi bayrak

Şile Belediyesi geçen yıl 2 olan Mavi Bayrak sayısını bu yıl 3'e çıkarıyor...

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bayrak tarafından kuruldu.

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Bayrak tarafından kuruldu.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayrak tarafından kuruldu.

İBB duyurdu! Yüzde 100 zam geldi

Kentteki otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan İstanbulkart bedellerine yüzde 100 zam yapıldı. Buna göre, "Anonim İstanbulkart" bedeli 50 liraya, "İndirimli Kart", "Ücretsiz Kart" ile "Mavi Kart" ücretleri de 60 liraya çıktı.

Fiha Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiha Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bayrak Güngör tarafından kuruldu.

Bayraklar Yapı Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraklar Yapı Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Arnavutköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bayrak tarafından kuruldu.

Akova Peyzaj Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akova Peyzaj Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  700  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Bayrak tarafından kuruldu.

Snk Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Snk Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Bayrak tarafından kuruldu.

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Detay Tasarım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bayrak ve Ensar İlhan ortaklığında kuruldu.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Özenbir İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özenbir İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Bayrak ve Davut Özen tarafından kuruldu.

Seyton Çelik Metal İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyton Çelik Metal İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Bayrak ve Tolga Osman Bektaş tarafından kuruldu.

şile mavi bayrak Haberi

şile mavi bayrak
Geçen yıl Şile merkezinde yer alan Ayazma ve Ağlayankaya plajları Mavi Bayrak ile ödüllendirilmişti. Şile Belediye Bakanı Can Tabakoğlu, "Şile geçen yıl 2 olan Mavi Bayrak sayısını bu yıl 3'e çıkarıyor. Bu 2004 yılından bu yana ilçemizde ortaya koyduğumuz çevresel yatırımların sonucudur" dedi....