16 / 05 / 2024

şile pazar yerleri

şile pazar yerleri

Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi çalışmalarının başlaması sebebi ile taşınacak olan halk pazarının yeni yeri pazarcı esnafını ve vatandaşları ağırlamak için gün sayıyor.

İstanbul'da 23 Nisan kutlamaları dolayısı ile pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları doğrultusunda 21 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) hafta sonu iki sınav düzenleyecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, cumartesi günü e-YDS (e-YDS 2023/12 Farsça/İngilizce) ile pazar günü İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2023-Kaymakamlık) sınavlarının yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Enerjide radikal değişim! Binlerce kişi işten çıkarılacak

Dünyada madenlerin kapatılmasına yönelik planlar ile pazarın ucuz ve temiz enerji kaynakları olan rüzgar ve güneş enerjisi sektörüne dönüşümü nedeniyle, 2050 itibarıyla yaklaşık 1 milyon madenci işten çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalacak.

Otomotiv üretimi yılın ilk yedi ayında yüzde 18 arttı!

Türkiye otomotiv sanayisine yön veren 13 üyesiyle sektörün çatı kuruluşu olan Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 2023 yılının ocak-temmuz dönemine ait üretim ve ihracat adetleri ile pazar verilerini açıkladı.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! e-Seferberlik başlatıldı: Ürünler indirimli satılacak! 

Ticaret Bakanlığı tarafından Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Buna göre elektronik pazar yerlerinde depremzedelerin öncelikli ihtiyaç ürünlerini indirimli olarak satışa çıkacak. Bu satışlardan pazar yerleri komisyon almayacak, satıcılar ürünlere indirim yapacak ve kargo şi

Çamaşır makinelerinde sonbahar fırsatları! Trendyol 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sonbahar satışlarını artırmayı hedefleyen pazar yerleri kampanyalarını hızlandırdı. Online alışveriş platformu Trendyol’da en uygun çamaşır makinesi fiyatlarını derledik.

Kiracılar dikkat! O vergiyi ev sahibi mi ödeyecek siz mi?

1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla konutlar ile iş yerleri ve diğer şekilde kullanılan binalara ait çevre temizlik vergisi tutarları da belirlendi. İşte o rakamlar...

Konut çevre temizlik vergisi 2021!

Çevre temizlik vergisi fiyatları 2021 belli oldu. Tebliğ ile 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren konutlar ile işyerleri ve diğer şekilde kullanılan binalara ait çevre temizlik vergisi tutarları tespit edildi. İşte konut çevre temizlik vergisi 2021...

Pazar yerlerinde bazı ürünlerin satışı ile ilgili kısıtlamalar kalkıyor!

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Pazar Yerleri" konulu yeni bir genelge gönderdi. Genelgeyle pazarlarda giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye malzemelerinin satışının kısıtlanmasına ilişkin alınan karar 11 Mayıs'tan itibaren kaldırdı.

Pazar yerleri için yeni tedbirler alındı!

Pazar yerlerine kontrollü giriş ve çıkışları sağlamak için belirlenen yerler haricinde diğer tüm alanlar demir bariyerle kapatılacak. Giriş ve çıkışlar aynı yerden yapılmayacak, alana içerideki esnaf sayısının en fazla 2 katı kadar vatandaş alınacak.

Konut çevre temizlik vergisi 2020!

Çevre temizlik vergisi fiyatları 2020 geçtiğimiz günlerde belli oldu. Tebliğ ile 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren konutlar ile işyerleri ve diğer şekilde kullanılan binalara ait çevre temizlik vergisi tutarları tespit edildi. İşte konut çevre temizlik vergisi 2020...

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

şile pazar yerleri Haberi

şile pazar yerleri


Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi çalışmalarının başlaması sebebi ile taşınacak olan halk pazarının yeni yeri pazarcı esnafını ve vatandaşları ağırlamak için gün sayıyor. Alt yapı çalışmasının, elektrik hattı çalışmasının, bordür çalışmalarının tamamlanmasının ardından pazarcı esnafının kullanacağı direklerin dikimi yapılıyor. Direklerin dikimi ve inşaat alanlarının istinat duvarlarının tamamlanması ile birlikte Yeni Pazar misafirlerini ağırlamaya başlayacak.


Şile Belediyesinin vatandaşlarla yaptığı anket sonucu Şilelilerin seçtiği yeni pazar yeri kısa zamanda hayata geçecek. Çalışmaların büyük çoğunluğunun tamamlandığı, vatandaşı mağdur etmemek için var gücüyle çalışan Şile Belediyesi yeni Pazar yerinin elektrik ve ışıklandırmasından, istinat duvarına, lavabolarına kadar her şeyi düşünmüş.


Yeni Pazar yeri ile ilgili olarak Belediye Başkanı Can Tabakoğlu; “Pazar yerimizi çok kısa bir zamanda hayata geçireceğiz. Çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor ve...