29 / 04 / 2024

Şile yeni pazar yeri gün sayıyor!

Şile yeni pazar yeri gün sayıyor!

Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi çalışmalarının başlaması sebebi ile taşınacak olan halk pazarının yeni yeri pazarcı esnafını ve vatandaşları ağırlamak için gün sayıyor.




Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi çalışmalarının başlaması sebebi ile taşınacak olan halk pazarının yeni yeri pazarcı esnafını ve vatandaşları ağırlamak için gün sayıyor. Alt yapı çalışmasının, elektrik hattı çalışmasının, bordür çalışmalarının tamamlanmasının ardından pazarcı esnafının kullanacağı direklerin dikimi yapılıyor. Direklerin dikimi ve inşaat alanlarının istinat duvarlarının tamamlanması ile birlikte Yeni Pazar misafirlerini ağırlamaya başlayacak.


Şile Belediyesinin vatandaşlarla yaptığı anket sonucu Şilelilerin seçtiği yeni pazar yeri kısa zamanda hayata geçecek. Çalışmaların büyük çoğunluğunun tamamlandığı, vatandaşı mağdur etmemek için var gücüyle çalışan Şile Belediyesi yeni Pazar yerinin elektrik ve ışıklandırmasından, istinat duvarına, lavabolarına kadar her şeyi düşünmüş.


Yeni Pazar yeri ile ilgili olarak Belediye Başkanı Can Tabakoğlu; “Pazar yerimizi çok kısa bir zamanda hayata geçireceğiz. Çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor ve çok büyük oranda çalışmalarımızı tamamladık. Pazar alanı üzerinde bulunan inşaat alanlarının tehlike arz etmemesi adına istinat duvarlarının tamamlanması üzerine de halk pazarımız faal olarak Karanlık Kısık Sokak üzerinde hizmet verecek. Yaptığımız anket sonucu Hemşehrilerimizin ortak kararı olan bu bölgede onların ihtiyaçlarını ve konforunu düşünerek tüm eksiklikleri gidermeye çalıştır. İlk olarak alt yapı çalışmalarını tamamladık, elektrik telleri yerin altına alındı, direkler tamamlandı, bordür çalışmalarımız yapıldı, lavabolarımız yenilendi. En kısa sürede de vatandaşlarımızın güvenliği için alanımız üzerinde bulunan inşaat alanlarının istinat duvarlarının tamamlanması ile birlikte de yeni yerimize taşınacağız.” sözleri ile yeni Pazar yerinin çok kısa zamanda vatandaşın hizmetinde olacağının müjdesini verdi.



Şile Belediyesi



Geri Dön