15 / 05 / 2024

Şile yeni pazar yeri ne zaman açılacak

Şile yeni pazar yeri ne zaman açılacak

Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi çalışmalarının başlaması sebebi ile taşınacak olan halk pazarının yeni yeri pazarcı esnafını ve vatandaşları ağırlamak için gün sayıyor.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

OVP ile yeni vergi ve zamlar yolda: Emlak vergisi yeniden yazılıyor, araçlara ÖTV artışı gelebilir! 

Vergi uzmanları,  geçtiğimiz gün detayları belli olan OVP ile otomobilden konuta kadar çeşitli alanlarda yeni vergilerin gelebileceği ile ilgili sinyallerin verildiğini ileri sürdü. Peki OVP hangi alanlarda yeni vergilerin geleceğine, hangi vergilere ise yeni zamlar yapılacağına işaret ediyor?

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

İnşaat sektöründe Libya ile yeni bir sayfa açıldı!

Türk müteahhitleri için halen en büyük üçüncü pazar olan Libya'da 2011'de başlayan iç karışıklıklar sonrasında yarım kalmış projelerinin toplam tutarı 19 milyar dolar oldu. TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Libya ile yeni bir sayfanın açıldı" dedi.

İnşaat sektöründe Afrika yeni pazar olacak!

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Gayrimenkul yatırım fonları ile sektöre yeni bir soluk geldi!

Gayrimenkul sektörüne gayrimenkul yatırım fonları ile yeni bir soluk geldi. Toplam büyüklüğü 3,1 milyar liraya ulaşan fonlar önümüzdeki dönemde yatırımcılar için önemli bir alternatif olacak.

Türk müteahhitlerin yeni pazarı Sahraaltı Afrika!

Nail Olpak, Türk müteahhitlik sektörünün orta vadede Sahraaltı Afrika’yı yeni hedef pazar olarak belirlemiş gibi göründüğünü söyledi..

Erguvan Premium Residence ile yeni yıla evli girin!

Daire fiyatlarının minimum 295 bin TL, maksimum 920 bin TL'nin olduğu Erguvan Premium Residence ile yeni yıla evli girin...

Alibeyköy’e yeni pazar alanı ve otopark!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Eyüp Belediyesi, Alibeyköy'de yeni bir pazar alanı ve otopark inşa etti.

Şile Yeni Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Şile Yeni Otobüs Terminali vatandaşların hizmetine açıldı, açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk de katıldı.

Şile yeni pazar yeri ne zaman açılacak Haberi

Şile yeni pazar yeri ne zaman açılacak


Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi çalışmalarının başlaması sebebi ile taşınacak olan halk pazarının yeni yeri pazarcı esnafını ve vatandaşları ağırlamak için gün sayıyor. Alt yapı çalışmasının, elektrik hattı çalışmasının, bordür çalışmalarının tamamlanmasının ardından pazarcı esnafının kullanacağı direklerin dikimi yapılıyor. Direklerin dikimi ve inşaat alanlarının istinat duvarlarının tamamlanması ile birlikte Yeni Pazar misafirlerini ağırlamaya başlayacak.


Şile Belediyesinin vatandaşlarla yaptığı anket sonucu Şilelilerin seçtiği yeni pazar yeri kısa zamanda hayata geçecek. Çalışmaların büyük çoğunluğunun tamamlandığı, vatandaşı mağdur etmemek için var gücüyle çalışan Şile Belediyesi yeni Pazar yerinin elektrik ve ışıklandırmasından, istinat duvarına, lavabolarına kadar her şeyi düşünmüş.


Yeni Pazar yeri ile ilgili olarak Belediye Başkanı Can Tabakoğlu; “Pazar yerimizi çok kısa bir zamanda hayata geçireceğiz. Çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor ve...