29 / 04 / 2024

şile sağlık projeleri

şile sağlık projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şile'de villalar tarzında hastaneler inşa etmeyi planladığı açıkladı.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Yeni yapılacak 25 şehir hastanesi ve sağlık kampüsü projesi!

"Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla 2018 seçim beyannamesini açıklayan AK Parti önemli kalkınma projelerini açıkladı. AKP hükumeti KÖİ yöntemi ile 21 şehir hastanesi ile sağlık kampüsü yapmayı planlıyor...

Manisa Çamurhamamı'na yeni muhtarlık ve sağlık evi!

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.

Nazilli'de cami ve sağlık ocağı onarım çalışmaları tamamlandı!

Rutin çalışmalarının yanı sıra okullar camiler gibi ortak kullanım alanlarında bakım ve iyileştirme çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi, Bozyurt Mahallesi’ndeki cami ile sağlık ocağının bakım ve tadilat çalışmalarını tamamladı.

Şile'de Avrupa'nın en büyük sağlık merkezi açılıyor!

Şile Belediye Başkanı Tabakoğlu, sağlık turizminde atağa geçtiklerini söyledi. 2 aya kadar Avrupa'nın en büyük diyabet merkezinin açılacağını belirten Tabakoğlu, "Bir de geriatri merkezi kurulacak" dedi.

Şile sağlık turizmi merkezi oluyor!

Şile Belediye Başkanı Tabakoğlu, sağlık turizminde atağa geçtiklerini söyledi. 2 aya kadar Avrupa'nın en büyük diyabet merkezinin açılacağını belirten Tabakoğlu, "Ayrıca geriatri merkezi kurulacak" dedi

Rönesans Sağlık'ın Yozgat Şehir Hastanesi finansal kapanış imza töreni 2 Haziran'da!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım olarak, kamu özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleri projeleri için (Public Private Partnership-PPP) önemli bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Allora Beytepe'de sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Allora Beytepe Siemens’le işbirliği yaptı. Çayyolu’nun Beytepe ile birleştiği değerli lokasyonda hayata geçirilen Allora Beytepe projesi, sağlık sektörü çalışanlarını unutmadı.

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş 'ta Mohamad Khaır Hafar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

şile sağlık projeleri Haberi

şile sağlık projeleri


AK Parti Şile Seçim Koordinasyon Merkezi’nin düzenlendiği toplantıda Şile özelinde yapacağı projelerini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Şile için sağlık turizmini çok etkileyeceğini düşündüğüm çok ideal bir projem var. Villalar tarzında hastaneler düşünüyorum” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Şile’de görev alan muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Şile Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından özel bir otelde düzenlenen toplantıda Başkan Kadir Topbaş’ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu da yer aldı. Program kapsamında 16 Nisan Referandumunun ülkenin geleceği için önemi ve yapılacak yeniliklerin ülkeye sağlayacağı yararlar anlatıldı.


Başkan Kadir Topbaş yaptığı konuşmada, Şile’nin turizm açısından daha çok gelişmesi için yapmayı planladığı projelerini açıkladı....