18 / 05 / 2024

Şile Sungurlu Köprüsü son durum

Şile Sungurlu Köprüsü son durum

Sungurlu mahallesini Kalemköy mahallesine bağlayacak Sungurlu köprüsü temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü ile İstanbul Boğazı geçişine yeni alternatif!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen ortaklık Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme A.Ş. (ÇOK A.Ş.) proje ile ilgili açıklamalar yaptı.  

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Rusya ile Çin'i birleştiren ilk otoyol köprüsünün inşası tamamlandı!

Rusya ile Çin'i Amur Nehri üzerinden birleştiren ilk otoyol köprüsünün inşaatı tamamlandı. 300 milyon dolara mal olan köprü projesinin Nisan 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Çanakkale Köprüsü ile arsa ve konut fiyatları 4 kat arttı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Köprü ile Lapseki ilçesinde arsa ve konut fiyatları yaklaşık dört kart arttı...

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Korea Eximbank Çanakkale köprüsü finansmanı ile ilgileniyor!

Korea Eximbank yaptığı açıklamada yatırım bedelinin yüzde 80'inin kredilendirilmesi talep edilen Çanakkale Köprüsü finansmanı ile ilgilendiğini belirtti.

Çanakkale'ye boğaz köprüsü ile tarihi bir imzanın temelini atacağız!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan: "Olağanüstü bir aksilik olmazsa 18 Mart 2017'de hem şehitlerimizi anacağız, hem de şehitler diyarı Çanakkale'ye boğaz köprüsü ile 'tarihi bir imza'nın temelini atacağız" dedi.

Şile Sungurlu Köprüsü'nün temeli atıldı!

Sungurlu mahallesini Kalemköy mahallesine bağlayacak Sungurlu köprüsü temel atma töreni gerçekleştirildi.

1915 Çanakkale Köprüsü ile arazi fiyatları uçtu!

Çanakkale Boğazı'nda Lapseki ile Gelibolu arasına yapılması planlanan boğaz köprüsü, bölgede arazi fiyatlarını büyük oranda artırdı. Dara, " Daha önce 5 bin lira olan bir tarla örneğin 50 bin liraya satıldı. " dedi.

Osman Gazi Köprüsü ile trafik rahatladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Osman Gazi Köprüsü ile birlikte körfezde ciddi rahatlama var." dedi.

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

Osmangazi Köprüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü'nün açılış törenine katıldı.

Şile Sungurlu Köprüsü son durum Haberi

Şile Sungurlu Köprüsü son durum


Sungurlu mahallesini Kalemköy mahallesine bağlayacak Sungurlu köprüsü temel atma töreni gerçekleştirildi. 


Uzun yıllar boyunca Sungurlu köyünün en önemli ihtiyaçlarından biri olan köprünün temelleri atıldı. Sungurlu mahallemizi Kalemköy mahallemize bağlayacak olan köprü ile ulaşım kolaylaşmış olacak. İBB ve DSİ ile ortak geliştirilen projede, yağışlı havalar ve dere debisinin yüksek olduğu dönemlerde gerek ulaşıma gerek köye etki etmeyecek şekilde tasarlanan köprü ile Sungurlu köyü ve civar köylerimizde ki hemşehrilerimiz rahat ulaşım sağlayacaklar.




Şile...