05 / 05 / 2024

şile turizm projeleri

şile turizm projeleri

Şile Belediye Başkanı olan Can Tabakoğlu, "Emlak piyasası ciddi hızla harekete geçti. Plan öncesinde m2’si 50-100 lira mal olan arazi 300 lirayı yakaladı. Köylerdeki arazi, merkezi yakalar gibi oldu. Projelerin başlamasıyla bu daha da katlayacaktır” dedi.

Turizmde sil baştan! Bu uygulamalar artık zorunlu olacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı, turizm sektörünün Yeşil Mutabakat uygulamalarına hazırlanabilmesi için ‘Türkiye Sürdürülebilir Turizm Endüstri Kriterleri’ni belirledi.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Koronavirüste iş yerlerine ilişkin kira sözleşmelerinin durumu!

İş yeri kiracıları ile turizm yatırımcıları ve işletmecilerini korumak amacıyla çeşitli düzenlemeler getirildi. Bu kapsamda, iş yeri kiracılarının 1 Mart’tan 30 Haziran’a kadar işleyecek kira bedellerini ödememesi, kira sözleşmesinin feshine ve kiralananın tahliyesine yol açmayacak.

Koronavirüs Gazze'de inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Gazze Ablukasını Kırma Halk Komitesi Başkanı Cemal el-Hudari, koronavirüs sebebiyle oluşan krize ilişkin, "Kriz büyük ve işçiler, fabrikalar ile turizm ve inşaat sektörleri üzerindeki etkileri gerçekten çok tehlikeli" dedi...

Feza Proje'den yurt dışı atağı!

Feza Proje, ‘Anahtar teslim’ tasarımları ile yurt dışı projelerinde daha fazla yer almak istiyor. Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut ile şirketin projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Şile Aytaç İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Aytaç İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Aytaç tarafından kuruldu.

Belgeli tesislerin niteliklerinin yükseltilmesine teşvik!

Bakanlık, Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgeleri ile Turizm Merkezleri'nde belgeli tesislerin niteliklerinin yükseltilmesi teşvik edilecek.

Şile Koçaklar İnşaat Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Koçaklar İnşaat Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Keskin ve Rasim Koçak ortaklığında kuruldu. 

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Rize Güneysu'da beton binalar yöresel mimariye uygun ahşapla kaplanıyor!

Rize'nin Güneysu ilçesinde, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) desteği ile 'Turizm Odaklı Yenileme ve Öze Dönüş' Projesi uygulanıyor. Proje ile beton binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun olarak ahşapla kaplanıyor...

Kamu gayrimenkullerindeki turizm yatırımlarına düzenleme!

Kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması ile kesin tahsis yapılan veya irtifak hakkı tesis edilen taşınmazların satılmasına ilişkin esaslar belirlendi. Yönetmelik ile turizm sektörü temsilcilerinin yaşadıkları zorluklar da sona erdi..

Şile Cns Gayrimenkul İnşaat Turizm Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Şile Cns Gayrimenkul İnşaat Turizm Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Şile’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Öztürk tarafından kuruldu. 

şile turizm projeleri Haberi

şile turizm projeleri

Özellikle İstanbulluların hafta sonu turları ile markalaştırdığı Karadeniz kıyısındaki doğa harikası İstanbul’un ilçesi Şile, şimdilerde büyük yatırımlarla 12 ay yaşanacak bir çekim merkezine dönüşmek üzere. Otoyolla ulaşılan ilçe, yaklaşık 30 bin yatak ve kongre rezerv alanları üretmiş durumda. Üç dönemdir Şile Belediye Başkanı olan Can Tabakoğlu, insanların ilçelerine artık yatırım için geldiklerini belirterek, şunları söyledi: 


“Şile İstanbul’un Anadolu yakasının en büyük arazisine sahip. Nüfusun ihtiyacı olduğu sağlık sektörü gibi hedeflerimiz var. Huzurevi ve diyabet köyü inşaatına büyük önem veriyoruz. Yine dünyanın en büyük engelli köyü Şile’de inşa edilecek. Avrupa’nın en büyük diyabet köyü de burada olacak. Diyabet hastası olan vatandaşlarımız eğitim ve kamp için bir araya gelecek. Engelli köyümüzde de spor alanları, konaklama, toplantı salonu ve rehabilitasyon merkeziyle yaklaşık 72...