21 / 05 / 2024

Şile Yeni İmam Lojmanı

Şile Yeni İmam Lojmanı

Şile'nin Hacıköy mahallesinde hayata geçirilecek olan yeni imam lojmanının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

OVP ile yeni vergi ve zamlar yolda: Emlak vergisi yeniden yazılıyor, araçlara ÖTV artışı gelebilir! 

Vergi uzmanları,  geçtiğimiz gün detayları belli olan OVP ile otomobilden konuta kadar çeşitli alanlarda yeni vergilerin gelebileceği ile ilgili sinyallerin verildiğini ileri sürdü. Peki OVP hangi alanlarda yeni vergilerin geleceğine, hangi vergilere ise yeni zamlar yapılacağına işaret ediyor?

Honda NT 1100 ile yeni bir touring çağı! İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kendine has tarzıyla touring konforunu ve çevikliği mükemmel şekilde bir arada sunan yeni NT 1100'ün Ekim ayı fiyatları açıklandı. İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yeni istihdam modeli belli oldu! İşveren ve işçi detayı gözden kaçmadı!

İstihdamı arttırmak için yeni bir istihdam modeli oluşturuldu. İşte detayları ile yeni istihdam modeli Üretim Sürecine Katılım Programının ayrıntıları!

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

Nef Arsa Çanakkale ön satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef, yeni projesi Nef Arsa Çanakkale ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Gayrimenkul ve inşaat sektörü Proptech ile dönüşüyor!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe teknoloji ile yeni iş modellerini kapsayan Proptech trendi hızla yayılıyor. Türkiye'de bu alandaki faaliyetler yayılıyor.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Erden Timur iki yeni şirket kurdu!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt ve Musa Timur ile yeni şirket kurdu. Nef Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi ve Timur Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeni evlerine kavuşan vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Kocaeli'de TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni" ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Şile Yeni İmam Lojmanı Haberi

Şile Yeni İmam Lojmanı


Şile Hacıköy mahallesinde tamamlanan hizmetlerimizin açılışı ve yeni imam lojmanının temel atma töreni gerçekleştirildi.  Törene Şile Kaymakamımız Salih Yüce, Şile Belediye Başkanı Sn. Can Tabakoğlu, meclis üyeleri, civar mahalle muhtarımız ve hemşehrilerimiz katılırken Hacıköy mahallemizde gerçekleştirilen yatırımların açılışı ve yeni imam lojmanının temelli dualarla atıldı.


Kur’an tilaveti dualarla başlayan törende konuşma yapan mahalle muhtarı Emeklerinden ve katılarından dolayı Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’na ve hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.


62 Mahalle ile İstanbul’un en fazla mahallesine sahip ilçemize var gücümüzle hizmet ederken açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu; “Bizler buraya gelirken sizlerin desteği ile ve sizlere verdiğimiz sözlerle geldik. Bugün verdiğimiz bir sözü daha tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Köylerimiz, mahallelerimiz her zaman her desteği görecek. Sadece güneşe bağlı yaz aylarında...