30 / 04 / 2024

Şile Yeni İmam Lojmanı'nın temeli atıldı!

Şile Yeni İmam Lojmanı'nın temeli atıldı!

Şile'nin Hacıköy mahallesinde hayata geçirilecek olan yeni imam lojmanının temeli düzenlenen törenle atıldı.




Şile Hacıköy mahallesinde tamamlanan hizmetlerimizin açılışı ve yeni imam lojmanının temel atma töreni gerçekleştirildi.  Törene Şile Kaymakamımız Salih Yüce, Şile Belediye Başkanı Sn. Can Tabakoğlu, meclis üyeleri, civar mahalle muhtarımız ve hemşehrilerimiz katılırken Hacıköy mahallemizde gerçekleştirilen yatırımların açılışı ve yeni imam lojmanının temelli dualarla atıldı.


Kur’an tilaveti dualarla başlayan törende konuşma yapan mahalle muhtarı Emeklerinden ve katılarından dolayı Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’na ve hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.


62 Mahalle ile İstanbul’un en fazla mahallesine sahip ilçemize var gücümüzle hizmet ederken açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu; “Bizler buraya gelirken sizlerin desteği ile ve sizlere verdiğimiz sözlerle geldik. Bugün verdiğimiz bir sözü daha tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Köylerimiz, mahallelerimiz her zaman her desteği görecek. Sadece güneşe bağlı yaz aylarında yaşayan değil ‘Dört Mevsim Yaşayan Bir Şile’ hayal ettik ve bunun üzerine çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Artık turizm, tarım, hayvancılık, sağlık ve eğitim alanlarında kaliteli hizmeti sağlayan bir kent modeli oluşturacağız. Yapılan yatırımlarımızla Hacıköy’ümüz de ulaşımı, sağlığı ve üretimi artık daha rahat ve konforlu yapacak. Hizmetlerimiz ve yeni imam lojmanımız hemşehrilerimize hayırlı olsun.” sözleri ile konuşmalarını tamamladı.


Törende hemşehrilerimizin Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’na yoğun ilgisi olurken yaptığı yatırımlardan ötürü teşekkürlerini ilettiler. 


Şile Belediyesi



Geri Dön