17 / 05 / 2024

yeni imam lojmanı şile

yeni imam lojmanı şile

Şile'nin Hacıköy mahallesinde hayata geçirilecek olan yeni imam lojmanının temeli düzenlenen törenle atıldı.

TOKİ Jandarma Genel Komutanlığı için 85 lojman inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 23 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Ankara'ya 119 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'ta 119 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 119 yeni lojman!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin Midyat'a 80 yeni lojman!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Aralık 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Yeni kredi paketleri lojman satışlarında geçerli mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imzaladığı protokol kapsamında başlayan lojman satışı desteğine Emlak Katılım'da katıldı. Emlak Katılım, yaklaşık 50 bin kamu lojmanının satışı için finansman desteği sağlıyor.

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Zonguldak Çaycuma'ya yeni cami ve lojman!

Zonguldak Karamusalar köyü Aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi.

Bursa'da imamdan kesilen lojman kirası iade edilecek!

Kamu Denetçiliği Kurumu Bursa Karacabey'de görev yapan ve cami lojmanında ikamet eden imamın, maaşından kira kesintisi yapılmasını uygunsuz buldu.

Lojman satışlarından 1,6 milyar lira bekleniyor!

Yeni dönemin ilk bütçesinin önceki gün TBMM’ye sunulmasının ardından ayrıntılar da netlik kazanmaya başladı. Lojman satışlarından 1,6 milyar lira bekleniyor. 

Lojman satışları ne zaman başlayacak?

130 maddeden meydana gelen yeni Torba Tasarı ile 10 yılını doldurmuş lojmanlar satılabilecek. Peki, lojman satışları ne zaman başlayacak?

Yenişehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni lojmanın temeli atıldı!

Kırsal mahallelere yaptığı hizmetlere devam eden Yenişehir Belediyesi, yeni bir lojman inşa ediyor. Lojmanın temel atma töreni gerçekleşti..

Şile Yeni İmam Lojmanı'nın temeli atıldı!

Şile'nin Hacıköy mahallesinde hayata geçirilecek olan yeni imam lojmanının temeli düzenlenen törenle atıldı.

yeni imam lojmanı şile Haberi

yeni imam lojmanı şile


Şile Hacıköy mahallesinde tamamlanan hizmetlerimizin açılışı ve yeni imam lojmanının temel atma töreni gerçekleştirildi.  Törene Şile Kaymakamımız Salih Yüce, Şile Belediye Başkanı Sn. Can Tabakoğlu, meclis üyeleri, civar mahalle muhtarımız ve hemşehrilerimiz katılırken Hacıköy mahallemizde gerçekleştirilen yatırımların açılışı ve yeni imam lojmanının temelli dualarla atıldı.


Kur’an tilaveti dualarla başlayan törende konuşma yapan mahalle muhtarı Emeklerinden ve katılarından dolayı Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’na ve hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.


62 Mahalle ile İstanbul’un en fazla mahallesine sahip ilçemize var gücümüzle hizmet ederken açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu; “Bizler buraya gelirken sizlerin desteği ile ve sizlere verdiğimiz sözlerle geldik. Bugün verdiğimiz bir sözü daha tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Köylerimiz, mahallelerimiz her zaman her desteği görecek. Sadece güneşe bağlı yaz aylarında...