21 / 05 / 2024

Şile zabıtası piton

Şile zabıtası piton

Şile Belediyesi, zabıta görevlillerin Şile plaj ve sahillerinde kullanması için 'piton' diye tabir edilen arazi aracı satın aldı. Şile zabıtası, Şile sahillerinde tatil yapan vatandaşların güvenliğini piton adlı araçlar ile sağlayacak.

En az 22 bin lira maaşla personel alınacak! İş arayanlar elinizi çabuk tutun!

Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı da 65 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağını açıkladı. İşte maaşın 22 bin TL olarak açıklandığı o iş ilanı ile ilgili detaylar...

Zab Teknik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi kuruldu!

Zab Teknik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

KPSS 60 puanla zabıta memuru alımları başlıyor! O belediye tam 15 zabıta memuru alacak! İşte başvuru şartları!

Milyonlarca kişi güncel memur alımı ilanlarını takip ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi KPSS 60 puan ile, 15 zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları.

Zabıta ve itfaiye eri alımları başlıyor! O belediye tam 90 memur alımı yapacak! KPSS 70 puan şartı! Hemen başvurun

Zabıta ve itfaiye eri olmak isteyen binlerce kişi belediyelerin alımları yakından takip ediyor. O belediye KPSS 70 puan şartı ile toplamda 90 zabıta ve itfaiye eri alacağını duyurdu. İşte başvuru şartları...

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile zabır Naghıyev tarafından kuruldu.

Zabıta memuru ve itfaiye eri personel alımları yapılıyor! Merakla beklenen ilan yayınlandı! Hemen başvurun

Kadrolu olarak çalıştırılmak üzere  zabıta memuru ile itfaiye eri alımı yapılacak. Başvurular alınmaya başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? İşte başvuru şartları...

Ünlü ekran yüzü Erhan Çelik fuarda zabıtayı karşısında görünce şaşkına döndü

Uluslararası Makine Fuarı'nda zabıtaların teftiş girişimi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Fuarın organizatörlerinden eski televizyon haber spikeri Erhan Çelik ile zabıtalar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

İş arayanlar dikkat! KPSS 60 puan ile 50 zabıta memuru alınacak!

Milyonlarca işsiz genç iş arama telaşındayken İstanbul Bağcılar Belediyesi'nden sevindiren bir haber geldi. Belediye 60 puan şartı ile Lise mezunu kadın ve erkek zabıta memuru alacak. İşte ayrıntılar... 

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Property World Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property World Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Tas, Ceyhun Eyüpoğlu, Mustafa Davut Öğüt ve Ömer Gümüş ortaklığında kuruldu. 

Galatasaray Adası yıkılıyor!

Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım için karada çevik kuvvet ekipleri, denizde ise deniz polisi ve deniz zabıtası yoğun güvenlik önlemleri aldı...

Ankara konut kalitesinde Avrupa'yı geçiyor!

Birbiri ardına inşa edilen lüks ve konforlu konutlar ile konut çıtasını oldukça yükselten Ankara'da dünyayı da yakından takip eden inşaat firmaları sayesinde konut standartları Avrupa’daki örnekleri geçmeye başladı.

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

Şile zabıtası piton Haberi

Şile zabıtası piton


Şile Belediye Başkanlığı, Şile sahil ve plajlarında görev yapan zabıta ekiplerinin kullanımı için 'piton' diye tabir edilen arazi araçları satın aldı. 


Şile zabıtası, Şile plajlarında tatil yapan vatandaşların güvenliğini piton araçlarla sağlayacak. Şile Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle; 


"Plajda kullanılmak üzere alınan araçlarla güvenlik üst düzeyde tutulacak. Zabıta ekipleri, plaj ve sahillerde tatilini geçiren vatandaşların güvenliği için pitonlarla daha aktif görev yapacaklar."


Emre Kulcanay /...