04 / 05 / 2024

Şilede teelferikte mahsur kaldılar

Şilede teelferikte mahsur kaldılar

Şile'de teleferikte mahsur kaldılar. Zeytin Adası olarak bilinen adaya geçmek için limandan bindikleri teleferikin çelik halatlarından biri koptu. ŞİLE Kalesi restorasyonunda çalışan 2 kişi teleferikte mahsur kaldı.

Paraları bankalarda mahsur kalmıştı! Hükümetten yeni açıklama geldi

Çin’de kırsal bankalarda dondurulan mevduatlara ulaşılamaması vatandaşı sokağa dökmüştü. Hükümet, dondurulan mevduatların vatandaşlara ödeneceğini açıkladı.

KPSS şartı olmadan binlerce lise mezunu işe alınacak! 8500 lira maaşla işbaşı yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımına ilişkin alım ilanı yayımladı. 81 ilede yapılacak alımlarda KPSS şartı aranmıyor. Bekçi maaşları son zamlarla birlikte 8 bin 500 liraya kadar çıkacak. İşte detaylar...

Aksaray'da bir binanın balkonu çöktü!

Aksaray'da bir binanın balkonunun, evin giriş kapısının üzerine çöktü. Çökme sonucu mahsur kalan 75 yaşındaki kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Türk inşaat işçileri Arnavutluk’ta mahsur kaldı!

Türk işçileri Arnavutluk’a götürüp orada bırakan inşaat firmasının sahibi hakkındaki iddiaları yanıtladı. Firma sahibi “Çalışanlarım tehdit etti, kaçmak zorunda kaldım. Hakedişleri alınca ödemeleri yapacağım” açıklamasında bulundu.

Konya’da 35 metre yükseklikte mahsur kalan inşaat işçisi kurtarıldı!

Konya’nın Hadim ilçesinde, bir inşaatta yük taşınan 35 metre yüksekliğindeki vincin kırılmasının ardından kabinde mahsur kalan yaralı operatör Fikri S., itfaiye ekiplerince kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı.

Koronavirüste İstanbul'da mahsur kalan 855 Cezayirli otel ödemelerini yapmadan gitti!

Koronavirüs sürecinde İstanbul’da mahsur kalan 855 Cezayir vatandaşı, Cezayir’in Türkiye Büyükelçiliği’nin araya girmesiyle İstanbul’da 17 farklı otele gönderildi. Toplam 3 milyon 114 bin lira masraf oldu. 1 milyon 50 bin lira ödeme yapan elçilik geriye kalan parayı ödemeyince otel sahipleri mağdur

Türk inşaat işçileri Malta’da mahsur kaldı!

Çalışmak için Türkiye’den Malta’ya giden 80 inşaat işçisi, 19 gündür grev yapıyor. Uçuşlar kapalı olduğu için Türkiye’ye de dönemediklerinden bahseden işçiler, ‘Sesimizi ne Türkiye ne de Malta yetkililerine duyurabildik’ diye konuştu.

Cidde'de mahsur kalan 195 inşaat işçisi Türkiye'ye getirilmeli!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde mahsur kalan 195 inşaat işçisinin Türkiye'ye getirilmesi gerektiğini söyledi.

İtalya’da 1 dolara ev alan Amerikalılar mahsur kaldı!

İtalya’nın küçük kasabalarından 1 dolara konut satın alan Amerikalılar dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle mahsur kaldı.

Riyad’da mahsur kalan inşaat işçilerinden çağrı!

Doğuş İnşaat ve Ticaret şirketi tarafından 2015 yılında metro inşaatı için Riyad'a getirilen ve burada mahsur bırakılan işçiler, “Haklarımızı alıp Türkiye’deki sevdiklerimize kavuşmak istiyoruz” dedi.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

Yunanistan'da 50 binden fazla turist mahsur kaldı!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflası nedeni ile Yunanistan'da 50 binin üzerinde turist mahsur kaldı.

57 inşaat işçisi Cezayir’de mahsur kaldı!

Taşeron şirketin kaçması üzerine 57 inşaat işçisi Cezayir’de mahsur kaldı. Yetkililerin konu ile ilgili adım atması bekliyor.

Şilede teelferikte mahsur kaldılar Haberi

Şilede teelferikte mahsur kaldılar

Zeytin Adası olarak bilinen adaya geçmek için limandan bindikleri teleferikin çelik halatlarından biri koptu. Saat 13.30 sıralarında meydana gelen arıza nedeniyle restorasyonda çalışan 2 kişi için, itfaiye ekipleri olay yerine gelerek çalışmalara başladı.


Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de çalışmalara önlem...