02 / 05 / 2024

Silestone mutfak modelleri

Silestone mutfak modelleri

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor.

Mutfakta Zaman Kazanın! İşte Tefal doğrayıcı, öğütücü, smoothie blender modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Yiyecekleri hazırlarken en çok rendeleme, doğrama gibi işlemler vakit harcar. Ancak buna en güzel çözüm, pratik mutfak aletleriyle sağlanır. Tefal doğrayıcı, öğütücü, smoothie blender modelleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

STOSA’dan yeni yıl kampanyası!

STOSA Cucine, mutfaklarını yenilemek isteyenlere yeni yıla girerken kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yeni yılı yüzde 35’e varan indirimlerle karşılayan STOSA, Avcılar ve Bakırköy mağazalarında her zevke ve bütçeye uygun farklı mutfak modelleri sunuyor.

Cosentino Group Silestone ile hijyeni mutfaklara taşıyor!

Dünyaca tanınmış olan kuvars üreticisi Cosentino Group, Silestone mutfak yüzeyleri ile hijyeni mutfaklara taşıyor. Cosentino Group modern mutfakları estetik, zarafet ve üstün teknoloji ile bir araya getiriyor.

Silestone, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor!

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor.

Cosentino Dekton ve Silestone ile mutfağınızı daha geniş gösterin!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mükemmel parlaklık ve yüksek performans gösteren Dekton ve Silestone ürün serilerinin açık renkleriyle mutfakların hem dekoratif hem de geniş görünmesini sağlıyor.

Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı gerçekleşti!

İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan Sema Ereren, gözlemlerini Habertürk okuyucuları için yazdı. İşte Ereren'in o yazısı...

Kaliteli mutfak evin değerini arttırıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, “Evlerin merkezi mutfaklar, diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanıdır.” diyor.

İntema Mutfak ile bahar mutfaklarınızda!

İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlayacak Bahar Kampanyası ile mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 40’a varan indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında ankastre seti tercih edenler ise ek olarak yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

Silestone ile mutfaklarda ve banyolarda doğal kuvarsın saf güzelliği!

Doğadaki en sert mineral taşlardan biri olan kuvars, dünyanın en büyük kuvars markası Silestone’un yaratıcı gücü ile birleşiyor. Yüzde 90 doğal kuvarstan oluşan Silestone sıra dışı renkleriyle mutfaklara ve banyolara elegan bir görünüm kazandırıyor

Demsaş Mutfak kişiye özel tasarımlar yapıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

İntema Mutfak, baharda cazip indirimler sunuyor!

İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlatacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek Bahar Kampanyası ile mutfağını ve ankastre setini yenilemek isteyenlere cazip indirimler sunuyor.

Demsaş Mutfak'tan kişiye özel tasarımlar!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Silestone mutfak modelleri Haberi

Silestone mutfak modelleri

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor. 60’ın üzerinde geniş bir renk skalasına sahip Silestone®, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor


Doğal taşın benzersiz berraklığı ve göz alıcı parlaklığını mutfaklarında görmek isteyenlere farklı alternatifler sunan Silestone®, eşsiz özellikleri ve mutfaklara stil katan tasarımları ile özgün uygulamalara imkân sağlıyor. Doğadan esinlenilen renk tonlarıyla doğanın en saf ve dayanıklı maddesi kuvarsın gücü ve sadeliğini ileri teknoloji ile buluşturuyor. Dünyanın en büyük kuvars üretici olan Cosentino Group’un kalitesiyle birleşen dayanıklılık, çizilmezlik, anti bakteriyel koruma gibi tüm fonsiyonel özellikler mutfaklarda yapılan tüm çalışmaları keyfe dönüştürüyor. Sarı, turuncu, yeşil, pembe, kırmızı gibi canlı, yaz tonlarını mutfaklarında görmek isteyenler...