02 / 05 / 2024

Silestone turuncu mutfak

Silestone turuncu mutfak

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor.

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

Silestone’dan kusursuz bir beyaz seri!

Dekorasyon dünyasının her zaman tercih edilen markası beyaz, Silestone renk paletindeki alternatifleriyle kullanıcıların gözünü kamaştırıyor. Silestone’la birlikte beyaz hem estetiği hem de kaliteyi temsil ediyor

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Bodrum Mutfak bu yıl 15 milyon lira ciro bekliyor!

Bodrumlu Mustafa Güneri’nin, babasına ait ‘mavi tur teknesini’ Satarak 1993’te başladığı ‘mutfak mobilya’ işinden ulusal bir marka çıktı. Bodrum Mutfak adıyla üretim yapan Güneri, 15 milyon lira ciro bekliyor.

Kahramanmaraş Tematik Mutfak Müzesi açılıyor!

Kahramanmaraş'ın kültürel miraslarını gün yüzüne çıkarmak, mutfak kültürünü gelecek nesillere ulaştırmak amacıyla çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, Tematik Mutfak Müzesi'ni iki ay sonra hizmete açmayı planlıyor.

AND Pastel'in Turuncu Bloğu Eylül sonunda satışa çıkacak!

AND Gayrimenkul, Kartal'daki AND Pastel evlerinin Turuncu Bloğu Eylül sonunda satışa çıkıyor. Şirket ayrıca Eylül boyunca sürecek bir kampanya başlattı.

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor!

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor. Bütünsel bir konsept sunan Silestone’un banyo koleksiyonunda bulunan ürünler, estetik, renk alternatiflerine sahip ve hijyenik

Cosentino Group Silestone ile hijyeni mutfaklara taşıyor!

Dünyaca tanınmış olan kuvars üreticisi Cosentino Group, Silestone mutfak yüzeyleri ile hijyeni mutfaklara taşıyor. Cosentino Group modern mutfakları estetik, zarafet ve üstün teknoloji ile bir araya getiriyor.

Silestone, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor!

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor.

Cosentino Dekton ve Silestone ile mutfağınızı daha geniş gösterin!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mükemmel parlaklık ve yüksek performans gösteren Dekton ve Silestone ürün serilerinin açık renkleriyle mutfakların hem dekoratif hem de geniş görünmesini sağlıyor.

Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı gerçekleşti!

İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan Sema Ereren, gözlemlerini Habertürk okuyucuları için yazdı. İşte Ereren'in o yazısı...

Kaliteli mutfak evin değerini arttırıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, “Evlerin merkezi mutfaklar, diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanıdır.” diyor.

Silestone turuncu mutfak Haberi

Silestone turuncu mutfak

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor. 60’ın üzerinde geniş bir renk skalasına sahip Silestone®, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor


Doğal taşın benzersiz berraklığı ve göz alıcı parlaklığını mutfaklarında görmek isteyenlere farklı alternatifler sunan Silestone®, eşsiz özellikleri ve mutfaklara stil katan tasarımları ile özgün uygulamalara imkân sağlıyor. Doğadan esinlenilen renk tonlarıyla doğanın en saf ve dayanıklı maddesi kuvarsın gücü ve sadeliğini ileri teknoloji ile buluşturuyor. Dünyanın en büyük kuvars üretici olan Cosentino Group’un kalitesiyle birleşen dayanıklılık, çizilmezlik, anti bakteriyel koruma gibi tüm fonsiyonel özellikler mutfaklarda yapılan tüm çalışmaları keyfe dönüştürüyor. Sarı, turuncu, yeşil, pembe, kırmızı gibi canlı, yaz tonlarını mutfaklarında görmek isteyenler...