03 / 05 / 2024

şili Sebastián Irarrazaval

şili Sebastián Irarrazaval

Şili'de bir mimar aldığı arazideki ağaçları kesmek yerine yamaca ağaçların arasından manzarayı görebilecek şekilde tasarlanmış bir ev inşa etti.

ŞOK 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! ŞOK'ta birçok seçili ürün raflardaki yerini aldı!

ŞOK Market 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK markette bu hafta temizlik ürünlerinden, gıdaya birçok seçili üründe indirim fırsatı var. ŞOK 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu ürünleri.

A101 16 Mart 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Yarın A101'de indirimli ürünler ve fiyat listesi!

A101 16 Mart 2024 güncel aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu cumartesi A101'de kişisel bakım ürünlerinden, gıdaya ve birçok seçili ürün raflarda yerini aldı. İşte, 16 Mart 2024 A101 indirimli ürünleri.

BİM 15 Mart 2024 aktüel Ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de seçili birçok üründe indirim fırsatı sunuluyor!

BİM 15 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM'de yarın, kişisel ürünlerden, beyaz eşyaya, televizyondan, kahve makinesine kadar birçok seçili ürün raflardaki yerini aldı. İşte BİM aktüel kataloğu ile indirimli ürünlerin fiyatları.

Tarım Kredi'de 24 Şubat-1 Mart 2024 aktüel kataloğu yayımlandı! Tarım Kredi'de seçili ürün ve markalarda indirim!

Tarım Kredi'de önümüzdeki hafta 24 Şubat-1 Mart 2024 güncel ürünler kataloğu yayımlandı. Tarım Kredi'de bu hafta 900 g TK Süzme Yoğurt 69.90 TL,1000 g TK Karadeniz Siyah Çay 99.90 TL, Bakpiliç Fileto 149.90 TL birçok üründe indirim fırsatı yer alıyor. 

14 Şubat Çarşamba altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından düşüşe geçti. Altın fiyatları son ili ayın en düşük seviyelerini test etti. Peki  14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Şubat 2024 altın bilezik fiyatları.

Beko'dan ocak ayına özel seçili TV'lerde indirim fırsatı!

Beko'dan seçili televizyonlarda efsane bir kampanya geliyor. Beko, ocak ayına özel seçili televizyonlarda indirim kampanyası yaptığını açıkladı. Buna göre, kampanya 1-15 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyaları seçili ürünün detayları...

Beko'dan küçük ev aletlerinde ocak ayı indirim fırsatları!

Beko'dan seçili ürünlerde efsane bir kampanya fırsatı başlattı. Beko, ocak ayına özel seçili küçük ev aletlerinde indirim kampanyası yapıyor. Kampanya 1-15 Ocak 2024 tarihleri içerisinde geçerli olacaktır. İşte kampanyaları seçili ürünün detayları...

İnşaat maliyetleri Ekim'de yüzde 65,93 arttı! Bina maliyeti de katlandı!

TÜİK tarafından Ekim 2023'e ilişkin İnşaat Maliyet Endeksi rakamları açıklandı ve artış ortaya çıktı. İşte inşaat maliyet endeksinde ve bina inşaatı maliyet endeksinde son durum...

Beko 6-15 Kasım'da efsane fırsatlar sunuyor!

Beko'dan seçili ürünlerde efsane bir kampanya fırsatı. Beko, kasım ayına özel bir kampanyadır. Kampanya 6-15 Kasım 2023 tarihleri içerisinde geçerli olacaktır. İşte kampanyaları seçili ürünün detayları...

İzmir'de 18 bin metrekarelik arazi satılıyor! Arazi arayanlar kaçırmayın!

İzmir Kınık Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Kınık ilçesi, Sucahlı Mahallesi'nde yer alan 18 bin 262 metrekare lik araziyi satıyor. Peki İzmir Kınık'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Kınık’ta bir adet arazi satılacak!

İzmir ili Kınık ilçesinde yer alan bir adet arazinin satışa çıkarıldığı öğrenildi. İhale tarihinin 14 Kasım olduğu arsa, açık teklif usulüyle satılacak.

Arçelik Espresso makinelerinde ekim ayına özel indirim kampanyası

Arçelik'ten Espresso makinesi almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Ekim ayına özel bu kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik, uygulanan bu kampanya Oliz uygulamasına özel bir kampanyadır ve Stoklarla sınırlıdır. İşte seçili ürünün detayları...

Müteahhitler kamu projelerinde fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemesi istiyor! TMB'den Ekim 2023 raporu geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin 'İnşaat Sektörü Analizi Raporu açıklandı. Raporda, “Kamu projeleri üstlenmiş firmaların, yüksek seviyelerdeki maliyet artışı nedeniyle fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemelerine gereksinimi çoğalmıştır" bilgisi verildi.

şili Sebastián Irarrazaval Haberi

şili Sebastián Irarrazaval


Şili'de yaşayan Sebastián Irarrazaval satın aldığı arsaya manzaralı bir ev yapmak istedi. Ancak ağaçlarla dolu arazide bunu yapabilmesi için ağaçları kesmesi gerekiyordu. Irarrazaval ağaçları kesmek yerine ağaçların arasından manzarayı görebileceği bir yapı inşa etti.



Irarrazaval‘ın ağaçlıklı bir yamaç üzerine inşa ettiği evde deniz manzarasını en iyi şekilde görebilmek amaçlandı.




Bunu yaparken de ucu ağaçlara en az dokunacak yöntem bulundu: Ev yamacın üzerine, kademeli olarak aşağı uzanacak biçimde yerleştirildi. Bunun yanında, çok sayıda pencereyle donatılan ev, Güneş ışığından maksimum verimle faydalanabilmeyi sağlıyor.



Yapının üç cepheden denizi gören bir oturma alanı var ve bu oturma alanı büyük bir şömineyle ısıtılıyor.




Yapının içi de dışı kadar güzel. Kocaman bir tahta kulübenin içindeymişsiniz gibi hissettiren ev, gece olup da güneş battığında, ormanı büyük...