06 / 07 / 2024

Silifke-Mut-Karaman Yolu ne zaman başlayacak

Silifke-Mut-Karaman Yolu ne zaman başlayacak

Lütfi Elvan, Silifke-Mut-Karaman yolunun ihalesinin yapıldığını anımsatarak, bu konudaki sürecin itiraz nedeniyle henüz tamamlanmadığını anlattı. Elvan,2016 yılında proje çalışmaları tamamlandığında yapım ihalesinin başlayacağını söyledi

Promosyon alamayan emekliler bunu mutlaka yapın!

Promosyon kampanyalarını Eylül sonuna kadar uzatan bankalar promosyonda her gün  yeni bir zirve açıklarken bazı emekliler, kullandıkları krediler yüzünden bu furyanın dışında kalıyor. Peki promosyon almanın yolu ne? Bankalar mı haklı emekliler mi?

Karaman Merkez kuraları ne zaman çekilecek? Karaman Merkez kura sonucu 2022 listesi!

Karaman Merkez kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı ve  Karaman Merkez kura sonucu 2022 listesi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 19 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar satışa çıkıyor.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Mut ve Silifke için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mut ve Silifke ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mut ve Silifke için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mut TOKİ Evleri'nin inşaatında son durum ne?

Mersin'in Mut ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 330 sosyal konutun inşaatında son durum ne?

Kentsel dönüşümde mağduriyetler nasıl önlenir?

Kentsel dönüşüm projelerinde tüketiciler zaman zaman mağduriyetler yaşayabiliyor. Gerekli tedbirlerin alınmaması durumunda ev sahipleri tapu iptaline giden sorunlar ile karşı karşıya kalabiliyor. Peki bunu önlemenin yolu ne? İşte tüm merak edilenler...

Türkiye'nin batısı neden depreme gebe?

İzmir'de geçen hafta meydana gelen deprem çok sayıda can aldı. Ancak Türkiye için tehlike geçmiş değil. Uzmanlara göre, bölgede beklenen büyük deprem sebebiyle özellikle İstanbul oldukça riskli. Peki depremden korunmanın yolu ne? İşte detaylar...

Ankara Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlıyor!

Ankara Bisiklet Yolu Projesi tanıtıldı. 53,7 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlanacak...

TOKİ Karaman Kırbağı 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasında satışa çıkarılan Karaman Kırbağı projesine 8 bin 853 başvuru geldi. TOKİ Karaman Kırbağı 2019 çekim tarihi belli oldu. Peki TOKİ Karaman Kırbağı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Niğde-Tepeköy yolu ne zaman bitecek?

Niğde ile Tepeköy arasındaki yol çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde-Tepeköy yol projesinin ne zaman biteceğini sordu..

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Silifke-Mut-Karaman Yolu ne zaman başlayacak Haberi

Silifke-Mut-Karaman Yolu ne zaman başlayacak

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, serbest bölgeler kanununun  önümüzdeki günlerde komisyonda görütşülmeye başlayacağını ve serbest bölgeleri çok daha cazip hale getireceklerini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Lütfi  Elvan,  Mersin Valisi  Özdemir Çakacak, milletvekilleri,  Mersin  Ekonomi Platformu (MEP) Başkanı Hanife Körünoğlu ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan heyeti Başbakanlıkta kabul etti.


  AB'ye vizesiz seyahat için yasal düzenlemeler konusunda çalışma yaptıklarını bildiren Elvan,  Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı , , topluma büyük katkı sağlayan kadınların iş gücüne ve ekonomiye katkılarının her geçen gün arttığını, kadınların işgücüne katılım oranı açısından  Türkiye'nin AB ülkelerinin seviyesine erişmesi için kat etmesi gereken mesafenin bulunduğunu ifade etti.


STK'lardaki kadın sayısının artmasından memnuniyet duyacağını ifade eden Elvan, . Konuklarının taleplerini dinleyerek  Mersin'e yönelik projelerin son durumuna ilişkin bilgi verdi.


Başbakan Yardımcısı  Elvan, bu...