06 / 05 / 2024

silifke otopark projesi

silifke otopark projesi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bir yıllık hizmet döneminde yaptıkları çalışmaları kamuoyu ve basınla paylaştı. Turgut: "Silifke'de otopark sorununu çözmek için yeni projeler üretiyoruz. " dedi.

TOKİ Mersin Silifke 2023 projesinde son dakika! Tam 447 yeni konut için beklenen tarih geldi!

TOKİ Mersin Silifke 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 447 adet konutun yer alacağı TOKİ Silifke projesinin ihalesi yarın yapılacak...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Silifke'deki 447 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu.... Silifke'deki 447 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...  İşte TOKİ Mersin 2023 projesi detayları...

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

silifke otopark projesi Haberi

silifke otopark projesi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bir yıllık hizmet döneminde yaptıkları çalışmaları kamuoyu ve basınla paylaştı. 


Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Turgut, geride kalan 1 yılı ve gelecekte hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri, halka slayt gösterisi ile anlattı. 


Silifke Belediyesi olarak, 1. yılında gerçekleştirdikleri hizmetleri kamuoyuyla paylaştıklarını belirten Başkan Turgut, "Demokrasilerde seçim ve sandık önemlidir. Halkımız görevini yaptı ve bizleri bu göreve getirdi. Bizlerde geçen bir yılda halkımıza karşı görev ve sorumluluklarımızı yerine getirdik. Ne kadarını yaptık ne kadarını yapamadık, bugün onun muhasebesini yapabilmek için sizlerin huzurundayız. Ben buradan yaptığımız iyi çalışmalar ve kalıcı hizmetler için halkımıza teşekkür ediyorum, ilçemize yapılan her bir yatırım ve güzel şeyler, halkımızındır. Çünkü kamu hizmeti sunuyoruz. Halkımızın imkanlarıyla yine halkımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. 88...