26 / 07 / 2024

silivri 2019 yatırımları

silivri 2019 yatırımları

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ankara’da bir dizi ziyaretler yaptı. Bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürler ile konuşan Başkan Yılmaz, ilçeye yönelik müjdeleri de paylaştı.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

2019'da Yozgat'a yapılan kamu yatırımları mecliste!

2019 yılında Yozgat iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul sektörü doğrudan yatırımları nasıl etkiledi?

Türkiye’den yurt dışına giden yatırımların, gelen doğrudan yatırımlara oranındaki artış 2006 yılından yüzde 4 iken 2019 yılında bu oran yüzde 34’e yükseldi. Peki bu yükselişte gayrimenkulün payı nedir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Rusya ABD devlet tahvillerine yatırımlarını azalttı!

Rusya, Aralık 2019’da ABD tahvillerine yönelik yatırımlarını bir buçuk milyar dolar azaltarak 9.974 milyar dolara düşürdü.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Düzce'de planlanan ve yarım kalan yatırımlar mecliste!

2019 yılı için Düzce iline yönelik planlanan ve yarım kalan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

silivri 2019 yatırımları Haberi

silivri 2019 yatırımları

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kasım Ayı Meclis toplantısında Ankara ziyareti ile ilgili bazı bilgiler verdi. Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Yılmaz, müjdelerle döndüğü Ankara ziyaretinde; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM eski Başkanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir ve İller Bankası Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir ile bazı görüşmeler yaptı.

DEVLET...