01 / 05 / 2024

silivri a and j yatırım projesi

silivri a and j yatırım projesi

Arap kökenli A And J Yatırım, Silivri Balaban'da villa projesine hazırlanıyor. A And J Yatırım Silivri projesinde 440 villa ve 10 daire olacak...

SON DAKİKA! İstanbul'da korkutan deprem.  Marmara sallanmaya başladı. Sosyal medyada büyük panik yaşandı

Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan bilgilere göre, İstanbul'un Silivri açıklarında bir deprem gerçekleşti.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

Büyükçekmece'de risk taşıyan 13 bina daha yıkılıyor!

Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Büyükçekmece'de, risk oluşturan 13 binanın daha yıkımına başlandı.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar yıkılıyor!

Marmara Denizi Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de risk oluşturan bir binanın daha yıkımına başlandı.

Silivri açıklarında 7.5 büyüklüğünde deprem ihtimali artıyor!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, Silivri'nin 15-20 kilometre açığında 'Kumburgaz segmenti' diye isimlendirilen bir fay hattı olduğunu görüyoruz. Burada 7-7.5 büyüklüğüne varacak deprem olma ihtimali her geçen gün artıyor" dedi.

Silivri'de 40 yıllık binanın yıkımı başladı!

İstanbul'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor. Çalışmalar sonucunda Silivri Belediyesi, 26 Eylül 2019’da Silivri açıklarında yaşanan 5.8’lik deprem sonrasında 40 yıllık bir binanın yıkımına başladı.

Avcılar'da riskli binadan karot örneğini polis eşliğinde aldılar!

İstanbul Avcılar'da, Silivri açıklarında meydana gelen depremden sonra evlerini yenilemek isteyen bina sakinlerinin anlaştığı firma görevlileri, karot örnekleri almaya gelince iş yeri kiracıları tarafından engellendi...

Silivri'deki hasarlı yapılar yıkılıyor!

Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra ilçede hasar gören yapıların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Bahçelievler'de 3 ağır hasarlı bina daha yıkıldı!

Bahçelievler'de, Silivri açıklarında yaşanan 5,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasarlı olduğu belirlenen 3 binanın daha yıkımı gerçekleşti.

Silivri için Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 4.8 şiddetinde Silivri açıklarında meydana gelen deprem sonrasında açıklamalarda bulundu.

İstanbul depremi ardından endişe verici açıklamalar!

İstanbul Silivri açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem oldu. Marmara Denizi'nde yaşanan deprem, Silivri'ye komşu Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ile Çorlu ilçelerinde de hissedildi...

İstanbul'un gündeminde depremden başka bir konu önceliklendirilmemeli!

İstanbul Silivri açıklarında yaşanan deprem sonrası süreci AKOM'dan yöneten İBB Başkanı İmamoğlu, herhangi bir hasar bildirisi yapılmadığını söyledi. Depremin İstanbul için en öncelikli konu olduğunu ifade eden İmamoğlu, “Türkiye’nin bütün kurumları bu yönde adım atmalı” dedi.

silivri a and j yatırım projesi Haberi

silivri a and j yatırım projesi


A And J Yatırım, İstanbul Silivri'ye bağlı Balaban Mahallesi'ne 92 bin 723 metrekare alanda villa projesi yapacak. Arap kökenli A And J Yatırım Silivri'de 440 villa, iki blokta 10 daire inşa edecek.


Bir ticaret bloğu ve mescitin de planlandığı projede toplam 451 bağımsız ünite olacak. Proje Tekirdağ-İstanbul Yolu'na 1 kilometre, İstanbul-Çorlu Yolu'na 500 metre mesafede yer alıyor.


632 araçlık otopark, yüzme havuzları, fitness, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanakların yer alacağı proje 2017 yılında başlayacak. 2025 yılında tamamlanması hedeflenen proje yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olacak.




Gülcihan...