03 / 05 / 2024

Silivri Çanta Mahalle Evi açıldı mı

Silivri Çanta Mahalle Evi açıldı mı

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Silivri Çanta Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Silivri ilçesi, Çanta Mahallesi, Afete Maruz Bölgeye ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalar kepenklerini kapattı!

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Silivri'de 62.3 milyon TL'ye icradan satılık tarla hissesi!

Silivri İcra Dairesi, Silivri Çanta-Fatih Mahallesi 101 ada, 18 parsel, Tarla vasıflı 256 bin 31 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın borçlunun 178100/256200 hisseli, borçlunun hissesine düşen 177 bin 982,52 metrekare yüz ölçümlü tarlayı 62 milyon 293 bin 882 TL'ye icradan satıyor...

Silivri Beyciler Mahalle Evi, Ekim'de hizmete girecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemeler yaptı. Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Beyciler Mahalle Evi’nin Ekim ayı içerisinde hizmete gireceğini müjdeledi.

TOKİ'den Silivri'de 651 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Silivri'de dar ve orta gelirli vatandaşlar için yatay ve yerel mimari ile mahalle kültürünün ön plana çıkarıldığı 685 sosyal konut inşa edecek.

Silivri Çanta RES Projesi ve bağlantı yolları imar planı askıda!

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Silivri Çanta ve Değirmenköy'de acele kamulaştırma!

Çanta Rüzgar Enerji Santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırıyor...

TOKİ Silivri 1.356 konut başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

TOKİ, Silivri’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler için 1.356 adet konut inşa etmeye başladı. TOKİ Silivri 1.356 konut başvuruları ise 3 gün sonra başlayacak.

TOKİ Silivri'de ayda 961 liraya ev satıyor!

TOKİ İstanbul Silivri'de mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler için bin 356 yeni konutu kura yöntemi ile satışa çıkardı. Peki TOKİ Silivri konut başvuruları ne zaman?

TOKİ'nin Silivri konutları satışa çıkıyor!

TOKİ, Silivri’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler için inşasına başlanan bin 356 yeni konutu kura yöntemiyle satışa sundu. 

Silivri Çanta Mahalle Evi açıldı mı Haberi

Silivri Çanta Mahalle Evi açıldı mı


Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Yeni Mahalle, Alipaşa, Kavaklı, Değirmenköy, Ortaköy, Seymen, Selimpaşa, Gümüşyaka, Büyükçavuşlu ve Semizkumlar hizmet veren Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir yenisi Çanta Mahallesi'nde açıldı. Silivri Belediyedi Mahalle Konseyi'ne gelen yoğun talepler üzerine açılan Çanta Mahalle Evi, geçtiğimiz haftasonu hizmete girdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, belediye meclis üyeleri, oda başkanları ve muhtarların katıldığı açılışa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı toplam kursiyer sayısı bine yaklaşan Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde; Dekoratif Sabun (Mis Sabun), İğne Oyası, Mefruşat, Kurdela Nakışı, Temel Dikiş, Takı Tasarım yapımı kurslarının yanı sıra ilk yardım, yangın söndürme,...