01 / 05 / 2024

Silivri Çayırdere kaçak bina yıkımı

Silivri Çayırdere kaçak bina yıkımı

Silivri Çayırdere Mahallesi ait 1230, 1233, 1010 ve 1005 parseller üzerinde yer alan maliye hazinesine ait kaçak yapılar, 775 sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesine göre alınan Encümen Kararına istinaden Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Resmen kafayı yediler! 1 litre ayçiçek yağı çay ve kağıt havlu sadece 1 TL!

Ofis ve kırtasiye malzemelerine yönelik düzenlediği kampanyalara devam eden Avansas, yeni bir kampanyayla daha müşterilerini çekmeyi başardı. 1 litre ayçiçek yağı çay ve kağıt havlu sadece 1 TL oldu! Avansas akına uğradı.

Korunan alanlardaki 6 bin 699 kaçak yapının 688'inin yıkımı gerçekleşti! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından  2019'dan bu yılın nisan ayına kadar özel çevre koruma bölgeleri ile doğal sit alanlarında tespit edilen 688 kaçak yapı yıkıldı. 

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Silivri'de devlet arazilerine kaçak villa mı inşa edildi?

Koronavirüs salgını boyunca bazı vatandaşların  imar olmayan hazine, orman ve tarım arazilerine kaçak villalar inşa ettiği öğrenildi.

Korunan alanlarda 6 bin 755 kaçak yapı tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, korunan alanlarda 40 ilde kasım ayı itibarıyla 6 bin 755 kaçak yapı tespit ettiklerini söyledi.

Silivri'de tarım arazisine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı!

Silivri Belediyesi, Akören Mahallesinde tarım arazisi üzerine kaçak ve ruhsatsız olarak yapıldığı tespit edilen 2 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Bodrum'da 380 kaçak yapı yıkıldı! 1600 yapı hukuki süreçte!

Bodrum’da doğanın korunması, vahşi yapılaşmanın önüne geçilmesi ve imara aykırı yapılaşma ile mücadele için başlatılan “Kaçak Yapılaşma ile Mücadele Seferberliği” hız kesmiyor. Bölgede, 2019 Nisan ayından bu yana 380 yapının yıkımı yapıldı. 

Silivri Çayırdere Mahallesi'nde 2 kaçak yapı yıkıldı!

Çayırdere Mahallesinde hazine arazisine inşa edildiği belirlenen 2 kaçak yapı, Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Silivri'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Silivri Belediyesine bağlı ekipler, Silivri'de hazine ve tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıkıyor.

Silivri Çayırdere kaçak bina yıkımı Haberi

Silivri Çayırdere kaçak bina yıkımı


Silivri Çayırdere Mahallesi ait 1230, 1233, 1010 ve 1005 parseller üzerinde yer alan maliye hazinesine ait kaçak yapılar, 775 sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesine göre alınan Encümen Kararına istinaden Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Gece Kondu Denetim ve Uygulama Birimi koordinesinde, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tüm emniyet ve güvenlik tedbirleri alınarak gerçekleştirilen yıkım çalışması, herhangi bir can ve mal kaybına sebep olmadan başarıyla tamamlandı. Kaçak yapılara göz açtırmayan Silivri Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.  



Silivri...