10 / 05 / 2024

Silivri Çeltikte yol çalışmaları başladı

Silivri Çeltikte yol çalışmaları başladı

Silivri Belediyesi tarafından yapılan tretuvar ve yol düzenleme çalışmaları ilçe genelinde eş zamanlı olarak devam ediyor. Çeltik’te de çalışmalar başlatıldı.

Silivri Selimpaşa plan tadilatı askıya çıktı!

Silivri İlçesi, Selimpaşa Kavşağı ve Çevresi Yol, Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Silivri'de imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gazitepe ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Yılmaz, “İmar sorununu, hayvan satış yerini sorununu, yol problemleri, hepsini çözeceğim söz veriyorum” dedi. 

Silivri'nin parselleri lüks sitelerin kullanımına açıldı!

Sayıştay, Silivri Belediyesi’ne ait 60 arsanın satışından sonra rapor hazırladı. Raporda, imar planlarında park, yeşil alan, yol, otopark olması gereken yerlerin n lüks sitelerde oturan vatandaşların kullanımına açıldığı belirlendi.

Silivri Göksu Royal'e kamuya ait yol mu dahil edildi?

Silivri'de hayata geçirilen Göksu Royal projesine kamuya ait yeşil alan ve yol dahil edildi. Projenin alanı 18 bin metrekareye çıkarıldı. Mahkeme bu kararı iptal etti ve yolun kamuya açılmasını hükmetti. 

Silivri'de yedi mahallede turizm tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Silivri ilçesi Çeltik - Seymen - Büyükkılıçlı - Büyüksinekli - Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı - Yolçatı Mahalleleri, Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları imar planı askıya çıktı...

Silivri Kavaklı'da modern değişim!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor.

Silivri-Danamandıra Tabiat Parkı'na bina yapıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından 49 yıllığına kiralanan Silivri- Danamandıra Tabiat Parkı'nda betonarme bina yapılması çevrecilerin tepkisine yol açtı. 3 metreye 7 metre uzunluğunda yapılan binayla ilgili çevreciler Silivri Belediyesine şikayette bulundu.

Silivri'de yedi köyün imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Silivri İlçesi, Çeltik - Seymen - Büyükkılıçlı-Büyüksinekli ve Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı ve Yolçatı Mahalleleri idari sınırını kapsayan alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Silivri'de 7 köyün imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Silivri ilçesine bağlı Çeltik, Seymen, Büyükkılıçlı, Büyüksinekli ve Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı ve Yolçatı Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Silivri'de 7 köyün imar planı 20 Temmuz'da askıdan iniyor!

Silivri İlçesi, Çeltik, Seymen, Büyükkılıçlı, Büyüksinekli ve Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı ve Yolçatı Mahalleleri İdari Sınırlarını Kapsayan Alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 20 Temmuz'da askıdan iniyor...

Silivri Çeltik'te yol çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi tarafından yapılan tretuvar ve yol düzenleme çalışmaları ilçe genelinde eş zamanlı olarak devam ediyor. Çeltik’te de çalışmalar başlatıldı.

Silivri'de 7 köyün imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Silivri İlçesi, Çeltik - Seymen - Büyükkılıçlı - Büyüksinekli ve Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı ve Yolçatı Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Silivri'de 7 mahallenin imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Silivri ilçesine bağlı Çeltik, Seymen, Büyükkılıçlı, Büyüksinekli ve Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı ve Yolçatı Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli imar planını bugün askıya çıkardı.

Silivri Çeltikte yol çalışmaları başladı Haberi

Silivri Çeltikte yol çalışmaları başladı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, ilçe genelinde başlattığı modern yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırıldığı çalışmalar mahallelerde de eş zamanlı olarak sürdürülüyor. Sayalar’ın ardından Çeltik Mahallesi’nde de tretuvar ve meydan düzenleme çalışmaları başlatıldı. İki hafta içerisinde tamamlanması planlanan çalışmalar, mahalle sakinlerinin beğenisini kazandı.

NELER YAPILACAK?

Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında gerçekleştirilen Çeltik Mahallesi tretuvar ve meydan düzenleme çalışmaları kapsamında; 900 metrekare granit plak kaplama, 170 metre granit bordür, 490 metre beton bordür, 640 metrekare mineral yüzeyli parke taşı kaplaması yapılacak.


Gazete...