30 / 04 / 2024

silivri dar gelir konutları

silivri dar gelir konutları

TOKİ'nin Silivri projesinde daireler kura çekilişi ile hak sahiplerini bulacak. Projenin inşaatı için önümüzdeki günlerde ihale yapılacak.

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut kapsamında yer alan dar gelirli vatandaş için 81 ilde "ilk evim ilk iş yerim" projesi başladı. İşte TOKİ orta gelir kampanyasına dair detaylar!

Orta gelir konut kredi oranları ne kadar? Orta Gelir Konut Kampanyası başvuruları ne zaman?

Dar gelirliyi sevindiren TOKİ Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de çalışmalarda sona gelindi. Peki 2022 Orta Gelirli Konut kampanyasının detayları neler? Orta Gelir Konut Kampanyası başvuruları ne zaman? İşte ayrıntılar...

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Aşırı pahalı konut sorununa çözüm raporu açıklandı: Öncelik dar gelir grubuna verilmeli

Türkiye'de son bir yılda aşırı pahalanan konut fiyatları ve kira sorununa Saadet Partisi'nden çözüm önerisi geldi. Partinin yaptığı değerlendirmede dar gelir grubunun konuta erişiminin önceliklendirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

TOKİ'den emekliye ve evi olmayana ucuz konut müjdesi geldi! 81 ilde yüz binlerce konut 10 bin lira peşinatla satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, alt ve dar gelir grubu, emekliler ve evi olmayan vatandaşlar için başlatacakları konut kampanyasının detaylarını açıkladı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinin başvurularını bugün itibariyle başlattı.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

TOKİ dar gelir grubu başvuru şartları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği projelere başvuru yapacak alt gelir grubu vatandaşların bazı şartlara sahip olması gerekiyor. İşte o şartlar... 

TOKİ'den asgari ücretli ve dar gelirli ailelere ev sahibi olma müjdesi!

TOKİ dar gelirli, emekli ve asgari ücretle çalışan vatandaşlar için konut müjdelerini sıralıyor. İşte TOKİ'den asgari ücretli, dar gelirli, alt gelir grubu ailelere ev sahibi olma şartları ve detayları...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Dar ve orta gelirli ailelerin düşük peşinat ve taksit ödemeleriyle ev sahibi olacağı KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları bugün sona eriyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Dar gelirli ailelerin düşük peşinat ve taksit bedelleriyle konut sahibi olacağı KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları yarın sona eriyor.

silivri dar gelir konutları Haberi

silivri dar gelir konutları

240 ay vadeyi konuşan konut sektörü, alt ve orta gelirli vatandaşı ev sahibi yapmak için 2017 yılına hızlı başlangıç yaptı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ), dar gelirli vatandaşlar için İstanbul Silivri’de 345 konut inşa edecek. Proje, 2+1 dairelerden oluşacak, kurayla satılacak.




Gayrimenkul sektöründe orta gelirli için 240 ay vade konuşulurken, bir müjde de Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) geldi. TOKİ, dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için İstanbul Silivri’de 345 konut inşa edecek. İstanbul, Türkiye’de alt ve orta gelirin en yüksek konut talebinin olduğu şehir. Bu nedenle TOKİ’nin projeleri konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. TOKİ’nin İstanbul’da satışa çıktığı projelere binlerce başvuru geliyor ve kura çekiliyor. Silivri projesi de kura yoluyla sahiplerini bulacak. Projenin inşaatı için önümüzdeki günlerde ihale yapılacak.


Silivri Pirimehmetpaşa...