17 / 05 / 2024

Silivri F tipi cezaevi

Silivri F tipi cezaevi

2000 yılında Silivri'deki değişik oluşumların temsilcileri Silivri'de yapılması planlanan F tipi cezaevine karşıymış. Cezaevi yerleşkesinin kurulacağı bin dönüm arazinin de devlete pahalı satılacağı iddia edilmiş.

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Silivri'de 7 adet arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'deki 7 adet arsayı satıyor. Peki Silivri'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

AslıNaz Konakları Silivri'de 60 ay 20 bin TL taksitle 2+1, 3+1 konut fırsatı!

AslıNaz Konakları Silivri projesinde, 1 milyon 250 bin TL peşinat kampanyası başladı. Bu kapsamda, peşinat ödendikten sonra, 60 ay süreyle 20 bin TL taksit ödeniyor. Kalana da vade farksız 12 ay taksit imkanı sunuluyor. Peki AslıNaz Konakları Silivri'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 18 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların alanları  300,09 metrekare ile 7 bin 885 metrekare arasında değişiyor.

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Yaşam Villaları Kavaklı, Çankaya İnşaat tarafından İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde konumlanıyor. Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Vestel RETRO FD56001 Bej 487 Lt Gardırop Tipi Buzdolabı’nda vade farksız 9 taksit fırsatı başladı!

Son dönemlerde oldukça ilgi gören retro beyaz eşyalar konusunda kampanya düzenleyen Vestel, retro buzdolabını vade farksız 9 taksit fırsatıyla satışa çıkardı.

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: İmarlı 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı! 

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Arçelik derin dondurucularda indirim fırsatı! 19 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik, hem sandık tipi hem de çekmeceli derin dondurucularda indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik derin dondurucu fiyatları ne kadar? Arçelik 2062 MB Çekmeceli Derin Dondurucu kaç TL? 

Silivri F tipi cezaevi Haberi

Silivri F tipi cezaevi



Silivrili cezaevine karşı


Silivri Kent Konseyi'nin gündeminde ilçede yapılması planlanan F tipi cezaevi var. Siyasi partilerin ilçe başkanlarından muhtarlara, meslek odalarından sivil toplum kuruluşlarına kadar her oluşumun temsilcilerinin katıldığı kent konseyi son toplantısında Alipaşa Muhtarlığı sınırları içinde bin dönüm arazi üzerinde kurulması planlanan cezaevini tartıştı.


     Tüm siyasi partilerin ilçe teşkilatlarının aynı konu üzerinde uzlaştığını görmek neredeyse bir rüya. Ancak Silivri'de tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarından muhtarlara, meslek odalarından sivil toplum kuruluşu temsilcilerine kadar herkes aynı fikirde birleşiyor; 'Silivri'de bir cezaevi yapılmasını istemiyoruz!'

     Silivri'de son bir yıldır konuşulan ancak özellikle son bir aydır yüksek sesle dile getirilen F...