06 / 05 / 2024

Silivri Fatih Çanta parselasyon planı

Silivri Fatih Çanta parselasyon planı

Silivri Fatih Çanta Mahallesi parselasyon planı, 6 Haziran 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, parselasyon planını 2 Mayıs 2014'te onayladı. İşte Silivri Fatih Çanta parselasyon planı...

Silivri Çanta Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Silivri ilçesi, Çanta Mahallesi, Afete Maruz Bölgeye ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Şirin ve Yunus Akbalık ortaklığında kuruldu.

Silivri'de 62.3 milyon TL'ye icradan satılık tarla hissesi!

Silivri İcra Dairesi, Silivri Çanta-Fatih Mahallesi 101 ada, 18 parsel, Tarla vasıflı 256 bin 31 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın borçlunun 178100/256200 hisseli, borçlunun hissesine düşen 177 bin 982,52 metrekare yüz ölçümlü tarlayı 62 milyon 293 bin 882 TL'ye icradan satıyor...

Silivri Çanta RES Projesi ve bağlantı yolları imar planı askıda!

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Silivri Çanta ve Değirmenköy'de acele kamulaştırma!

Çanta Rüzgar Enerji Santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırıyor...

Silivri'de 3.9 milyon TL'ye icradan satılık depo!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Çanta-Fatih Mahallesi'nde yer alan depo ve arsası vasıflı gayrimenkul 3 milyon 902 bin 598 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Silivri Fatih Mahallesi'nde imar bilgilendirme toplantısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, askı süreci süren 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı hakkında Fatih Mahallesi’nde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Silivri Fatih Mahallesi imara açılıyor!

Silivri Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nin bir kısmını kapsayan 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, bir ay süresince askıya çıkarıldı. Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi, askı sürecinin ardından imara açılacak.

Silivri Tarihi Kale Projesi'nde son durum!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Fatih Mahallesi Tarihi Kale Projesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Silivri'nin 24 yıllık imar beklentisinde sona gelindi!

Silivri Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nin bir kısmını kapsayan 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı kabul edildi.

Silivri Çanta Mahalle Evi hizmete açıldı!

Kadınların el becerilerini geliştirerek aile bütçelerine katkı sağladığı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nin bir diğeri Çanta Mahallesi’nde açıldı.

Silivri Çanta Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

İstanbul Silivri ilçesi Çanta Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Silivri Fatih Çanta parselasyon planı Haberi

Silivri Fatih Çanta parselasyon planı


Silivri İlçesi, Fatih Çanta Mahallesi parselasyon planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Haziran 2014 Cuma günü askıdan indiriliyor. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1/1000 ölçekli 213 Ada parselasyon planını 2 Mayıs 2014'te onaylamış ve 6 Mayıs 2014'te ilanen askıya çıkarmıştı.


Silivri Fatih Çanta parselasyon planı için