23 / 07 / 2024

Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi kuruldu mu

Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi kuruldu mu

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi’nin açılış programına katıldı. Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi’nin açılış programına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da katıldı.

Milyonların beklediği haber geldi! Memur maaşları ve mesai ücretlerinde ayrıntılar netleşti!

Memur ve memur emeklilerine ocak ayında yapılacak zam yüzde 50'ye ulaşırken, memurların fazla mesai ücreti 5 lira 40 kuruştan 10 lira 10 kuruşa yükseldi.  Memur maaşları ve mesai ücretlerinde ayrıtılar netleşti. İşte ayrıntılar...

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çvr Hafriyat Peyzaj Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çavdar tarafından kuruldu.

Yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak! İşte branşlar ve başvuru şartları!

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurulacak. Bu kapsamda yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak. İşte branşlar ve başvuru şartları...

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Özaslan Group İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaslan Group İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Özaslan tarafından kuruldu.

Karameşeler Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karameşeler Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Kiracılar ve ev sahipleri arabulucuya koştu: 10 günde 7 bin 651 başvuru yapıldı

Kiracılar ve ev sahipleri, kira uyuşmazlıklarını çözmek için arabuluculuk hizmetine başvuruyorlar. 1 Eylül'den itibaren başlayan yeni arabuluculuk dönemi hızla ilerlerken, 10 günlük süreçte kira uyuşmazlıklarından kaynaklanan 7,651 başvuru yapıldı. Toplam başvuru sayısı ise 8,644 oldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Meva Teknik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Teknik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Eraslan ve Muammer Eraslan ortaklığında kuruldu.

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Dağcı tarafından kuruldu.

Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi kuruldu mu Haberi

Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi kuruldu mu


Silivrili hafriyatçılar kooperatif kurarak tek çatı altında toplandı. Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Kamyonlar Kooperatifi’nin açılışa katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, örgütlenmenin önemine dikkat çekerek: “Kooperatifleşmek demek; güç birliği, el birliği demek, o mesleğin daha iyi şartlarda yapılabilmesi demektir. Silivri’de birçok sektör kooperatifleşerek daha da güçlendi. Balıkçılıktan, tarımsal kalkınmaya, taşıyıcılar kooperatifinden, nakliyecilere birçok tüzel kişilik oluştu. Sektörde daha etkin ve güçlü olabilmek için bir araya gelmek, tek çatı altında birlik olmak çok önemli. Bu birlikteliğin faydasını göreceğinize inanıyorum. Allah hayırlı işler nasip etsin, ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açılış programına belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve muhtarlar da katıldı. 



Silivri...