18 / 05 / 2024

silivri hizmet evi son durum

silivri hizmet evi son durum

Başkan Işıklar geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleşen İnönü Caddesi üzerindeki eski kreş binasının yerine yapılacak Hizmet Evi projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Silivri Belediyesi Hizmet Evi için hazırlıklar başladı!

Silivri Belediyesi ekipleri, İnönü Caddesi üzerinde eski kreş binası olarak kullanılan, yapı ömrünü tamamlamış binanın kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi.

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tosun tarafından kuruldu.

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

Hulusi Kentmen'in İzmit'teki evi restore edilecek!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hulusi Kentmen'in Kocaeli İzmit'te bulunan evi restore edilecek. Ev, restore çalışmalarının ardından sanat evi olarak hizmet verecek. 

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap 25 soruda tüm detaylarıyla!

Bugün gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtılan KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde 1396 adet konut yer alacak. 228 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede daireler hiç evi olmayanlara satılacak. İşte KİPTAŞ Silivri 4. Etap 25 soruda tüm detaylarıyla...

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Versace'nin evi otel oldu! 

Ünlü modacı Gianni Versace’nin, girişindeki merdivenlerde suikaste uğradığı Miami’deki ünlü evi Casa Casuarina, otel olarak hizmet vermeye başladı.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ruhsatı onaylandı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni inşa edilecek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Selimpaşa Polis Karakolu hizmet binalarının ruhsatını onayladı.

Silivri Beyciler Mahalle Evi, Ekim'de hizmete girecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Beyciler Mahallesi’nde bir dizi incelemeler yaptı. Başkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Beyciler Mahalle Evi’nin Ekim ayı içerisinde hizmete gireceğini müjdeledi.

Volkan Yılmaz Silivri'deki tarihi hizmet binalarını inceledi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile inşaatı süren hizmet binalarında incelemeler yaptı.

Eskişehir'de Muttalip belde evi ve hizmet binası açıldı!

Yenileme çalışmaları tamamlanan Muttalip Belde Evi ve yapımı tamamlanan Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile açıldı...

silivri hizmet evi son durum Haberi

silivri hizmet evi son durum


Başkan Işıklar geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleşen İnönü Caddesi üzerindeki eski kreş binasının yerine yapılacak Hizmet Evi projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.


Piri Mehmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi, 48 ada 151 parselde yer alan, mülkiyeti Silivri Belediyesi’ne ait yapı ekonomik ömrünü tamamlamış olması, can güvenliği açısından tehdit oluşturması nedeniyle geçtiğimiz günlerde belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkılmıştı. Bölgede incelemelerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, önümüzdeki yılın ilk aylarında kreş binasının yanındaki belediye ek hizmet binasının da kaldırılarak, Hizmet Evi projesi için çalışmaların başlayacağını dile getirdi. İçerisinde Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hizmet vereceği, Dernekler Yerleşkesi’nin yer alacağı Silivri Belediyesi Hizmet Evi binasının üst katında da çok amaçlı salon yapılması planlanıyor.



Silivri...