29 / 04 / 2024

Silivri kavaklı yatırımları

Silivri kavaklı yatırımları

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor.

Silivri Kavaklı'da hangi yatırımlar yapılacak?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, halk toplantıları kapsamında Kavaklı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallede yapılan ve 2016 yılında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Silivri'de sanayi yatırımları için imar değişiklikleri bekleniyor!

Silivri, İBB tarafından 2009 yılında imar planında yapılan değişiklikle konut dışı kentsel çalışma alanına dönüştürüldü. İlçeye yeni yatırımların yapılması ve var olan işletmelerin kapasitelerini artırması için imar planında değişiklik bekleniyor.

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Silivri kavaklı yatırımları Haberi

Silivri kavaklı yatırımları


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor. Silivri Belediyesi 2016 yatırım programı kapsamında mahallelere spor sahaları kazandıran Başkan Işıklar, Kavaklı Mahallesi’nde ilkokulun yanında atıl ve bakımsız halde bulunan alanı, spor sahası, seyir terası, meydan ve yeşil alan düzenlemeleriyle modern ve yemyeşil bir görünüme kavuşturdu.



KADERİNE TERK EDİLMİŞTİ

Mahallenin en işlek caddesi üzerinde bulunan fakat bakımsız kalarak, kendi haline terk edilmiş bu alanı Kavaklı’ya kazandıran Başkan Işıklar, spor sahasının açılışını Ramazan ayı sonrasında gerçekleştirecek.



KAVAKLI’DA NELER YAPILDI?


Silivri Belediyesi 2016 yatırım programında Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi’ nde yapımı tamamlanan spor sahasında, toplam 2683 metrekare alan üzerinde 312 metrekare Çok Amaçlı Spor Sahası (Basketbol-Voleybol-Tenis Sahası) inşa edildi. 1857...