06 / 05 / 2024

Silivri KİPA satışı

Silivri KİPA satışı

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi'nde yer alan KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 3 katlı Alışveriş Merkezi yüzde 100 doluluk oranı ile işletiliyor. 

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

TOKİ Silivri Ali Paşa kura sonuçları 11.07.2018!

TOKİ Silivri Ali Paşa kura sonuçları 11.07.2018  haberimizde yer alıyor. 934 konutun alt gelir, 422 konutun orta gelir grubu için satışa sunulduğu projede kura heyecanı başladı...

Silivri KİPA AVM satılıyor!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi'nde yer alan KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 3 katlı Alışveriş Merkezi yüzde 100 doluluk oranı ile işletiliyor. 

1071 Kadıköy satış fiyatları!

24 katlı üç blok halinde yükselen 1071 Kadıköy satış fiyatları 555 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 560 adet konuttan meydana geliyor.

Akay Neris Ankara projesi Aralık'ta satışta!

Akay Neris Ankara projesi Aralık'ta satışa sunuluyor. Akay Neris projesi için ön talepler toplanıyor...

Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire!

44 katlı dört kule şeklinde hayata geçirilen Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire daire fiyatları 498 bin dolardan başlıyor.

Mina Towers Kadıköy satış ofisi!

Mina Towers Kadıköy satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mina Towers Kadıköy'de teslimler 2018'in sonunda yapılacak...

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları!

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları 318 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Moda Evleri projesinde yaşam bu yıl sonunda başlıyor...

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları!

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları 97 bin TL'den başlıyor. Projede 129 adet daireden oluşuyor.

Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı!

Kullar İnşaat imzalı Lavinya City projesi 305 konut ve 17 dükkandan meydana geliyor. Lavinya City Büyükçekmece satışları başladı.

Pierre Cardin'ın 455 milyon dolarlık sarayı satışa çıktı!

Dünyanın en ilginç mimariye sahip en pahalı evlerinden biri olan Pierre Cardin'ın 455 milyon dolarlık sarayı satışa çıktı. İşte o ev...

Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece satış ofisi!

Pelican Hill Ihlamur Evleri Büyükçekmece satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Nisan 2017'de teslim edilecek...

Silivri KİPA satışı Haberi

Silivri KİPA satışı

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi'nde bulunan KİPA Alışveriş Merkezi 19 bin 81 metrekare arsa büyüklüğüne sahip.3 katlı Alışveriş Merkezi satışa çıkarıldı.

Yüzde 100 doluluk oranı ile işletilmekte olan Silivri KİPA AVM içerisinde ulusal ve yerel perakendeciler bulunuyor. Silivri KİPA AVM'nin kiralanabilir alanı ise 10 bin 137 metrekare olarak belirlendi. 

Kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarılan Silivri KİPA AVM için tekliflerin 6 Nisan Cuma gününe kadar verilmesi gerekiyor. 

Arsa Büyüklüğü: 19.081 metrekare
Vasfı: 3 katlı Alışveriş Merkezi ve kapalı otopark

1992 yılında, 100 işadamının girişimiyle İzmir’de kurulan Kipa, bugün 20 şehirde her hafta yaklaşık 1,5 milyon kişiye kaliteli ürünler ve uygun fiyatlar ile alışveriş imkanı sunuyor. 

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com